2015 Saga Internacional pre-competition of 22nd FAI world hot air balloons championship




A la ciutat de Saga, a l’illa de Kyushu (sud de Japó), s’ha celebrat el pre-mundial de globus d’aire calent, entre els dies 30 d’octubre i 3 de novembre. Mallorca Balloons ha participat en aquesta important competició.

Al camp principal d’enlairament varen passar gairebé un milió de persones  per a observar les maniobres dels globus i amb més de 10 televisions acreditades.

A la competició van lluitar els millor pilots del rànquing del seu país, uns 100 pilots, en diferents proves (fly-in, fly-on, vals de cavil·lació, etc...) Totes aqeustes proves són de precisió i temps: el que s’acosta més a un punt determinat i llança un testimoni és el guanyador.

El millor que vàrem  trobar la majoria de participants va ser l’excel·lent organització i sobre tot la gran acollida dels habitants de Saga.

També vam tenir l’oportunitat d’assistir al Festival de la Tardor de “Kunchi” a la ciutat de Karatsu.

 

Els gabellins participants van ser el pilot Ricardo Aracil i el copilot Carlos Toribio, acompanyats per Natàlia Palafuteva i Marta Salomón

Les properes cites que tenim són el FIG 2015 Festival Internacional de Globo de León (Mèxic ) i Wold Air Games de Dubai.