Catalunya, 2 - València, 0

El campionat s'ha disputat aquest cap de setmana a Capdepera, amb participació de 19 seleccions



Al llarg de tres dies, del 15 al 17 de maig, s'ha disputat en el poliesportiu "Es Figueral" de Capdepera el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria aleví, amb un total de 19 equips participants. El campionat ha comptat amb l'organ ització de la Federació de Futbol de les Illes Balears, i tant l'Ajuntament com l'Associació Hotelera Cales de Capdepera s'han bolcat en un esdeveniment que ha suposat la presència de més de 600 persones, entre jugadors, tècnics i seguidors.

Després de la fase per grups, van arribar a quarts de final les seleccions següents, amb els resultats que també es diuen:
 
QUARTS DE FINAL
 
ARAGÓ, 1 - ANDALUSIA, 1 (classificada ARAGÓ per penals)
 
GALÍCIA, 1 - ILLES BALEARS, 1 (classificada GALÍCIA per penals)
 
CATALUNYA, 2 - EXTREMADURA, 0
 
VALÈNCIA, 3 - NAVARRA, 1
 

SEMIFINALS
 
CATALUNYA, 3 - ARAGÓ, 0
 
VALÈNCIA, 1 - GALÍCIA, 1 (classificada VALÈNCIA per penals)
 

FINAL
 
CATALUNYA, 2 - VALÈNCIA, 0

La final que van disputar catalans i valencians va resultar molt incerta, ja que els dos equips gaudiren de les seves oportunitats de marcar, especialment a la primera part. Ja en el segon temps, va ser la Selecció de Catalunya, dirigida per ​​Jordi Puig, la que va dur la iniciativa i merescudament va aconseguir dos gols, marcats per Leonardo i Estanislau. Els valencians van intentar la remuntada, però això va suposar descuidar la defensa, de manera que els catalanas haurien pogut el marcador, amb bones arribades, cosa que va impedir el porter valencià, el qual es va lluir en un parell de bones aturades.