El millor judo balear té un nom el proper dissabte, a Capdepera









 L'ajuntament gabellí acollirà aquest dissabte els 166 esportistes que prendran part en una nova edició del Trofeu Renshinkan, coincidint, a més, amb el Mercat Medieval.

Esportistes vinguts de totes les parts del territori nacional tenen una cita al Poliesportiu “Es Figueral”: Tenerife, Barcelona (La Salle Horta), Holanda, Andorra (Hantei), Alemanya (Marburg) Menorca, i Mallorca, i així fins a un total de 23, són els clubs participants. Els millors de les nostres Illes es veuran les cares amb campions nacionals i internacionals.

L'espectacle començarà a les 15:00 h, amb el grup musical de rock “Fanky Craquets”, que donarà vida als competidors en el temps d'escalfament. Tots els amants d'aquest esport de saló tenen una cita amb l'Internacional Renshinkan 2015.


Miquel Cabrer, 7è en el Campionat d'Espanya Cadet

En Miquel va realitzar uns excel·lents combats i després de vèncer dues rondes es plantà als quarts de final, on va perdre contra Madrid (que després es proclamaria bronze); va vèncer en la primera ronda de repesca, i a la segona un altre madrileny li barrà el passi a la disputa de la medalla.

Niki Vera, després de vèncer tres rondes, disputà la medalla de bronze i la perdé per shido. Maria Oliver, Fabio Vera i Aina Fanals guanyen dues rondes cadascun. El Dojo Formentera va ser el gran triomfador, amb dues medalles de bronze en la categoria infantil.