Els més petits del nostre club: L'ESCOLETA, dirigits per Ani Muñoz, es desplaçaren el passat dissabte a Manacor, per gaudir d'una jornada de bàsquet organitzada pel Consell. Aquets menuts d'entre 4 i 7 anys s'ho passaren d'allò més bé, amb companyia dels monitors i pares assistents.

El PREMINI MASCULÍ, va protagonitzar el passat divendres, un dels partits més interessants de la temporada, enfront del Bàsquet Petra. Les bones combinacions i la competitivitat, són fruit d'una bona feina d'en Sebas i d'una bona predisposició dels seus al.lots.

En la mateixa linia, ens va sorprendre el MINI MASCULÍ. Els nins de na Laura Riera, recolzats per alguns jugadors pre-minis, varen jugar de tu a tu al Ciutat d'Inca ( 33-43). L'actitud amb que es presentaren els nostres fou impecable, així com la direcció i les correccions de la seva entrenadora. És un equip molt novell, què ha de fer moltíssima feina, però un partit així sempre serveix de motivació.

Una remuntada d'infart protagonitzada per l'equip INFANTIL FEMENÍ. Aquestes s'enfrontaren al primer classificat, l'Esporles (61-66). Un equip local desconcentrat, poc intens i espès, regalava la primera mitja part a un rival què no perdonava, i així s'arribà al descans amb 26 punts per davall. L'Escolar, desmotivat per complet, amb algunes jugadores molt tocades, va aprofitar el descans per motivar-se i sortir a pista a per totes. La motivació va ser tal, que la defensa va millorar un 100% i, ara eren les de Capdepera que gaudien d'atacar. Això va provocar una remuntada de 21 punts en 20 minuts de joc.

Al capvespre, l' INFANTIL MASCULÍ jugava a la pista de Madre Alberta (46-58). L'Escolar va aconseguir la victòria en un camp que cridava l'atenció dels joves jugador, els va tocar jugar en pista exterior, cosa molt comú fa uns quants anys, i molt extranya ara. En una experiència nova, els gabellins es posaren a fer feina i foren superiors en tot moment. El darrer quart va ser una bona oportunitat per poder repartir minuts entre tots els jugadors, que tanta il.lusió tenen per competir.

El CADET MASCULÍ, va disputar un partit igualadíssim a Consell (85-68). Tan igualat, que varen arribar a forçar la pròrroga (64-64). Com es pot comprovar en el marcador final, en els 5 minuts de període extra, l'Escolar només va conseguir anotar 4 punts, i així el rival no va perdonar, i es va fer amb la victòria. La lluita que mostrà l'Escolar en el partit, contrastava amb la falta d'encert, d'intensitat i d'acert, en la pròrroga.

El líder Joan Capó, va venir a Capdepera per enfrontar-se al nostre CADET FEMENÍ ( 46-73). Molt bona actitud la que presentaren les nostres jugadores, en un partit que sabien no resultaria fàcil. No obstant, durant alguns moments del partit, varen mostrar que podien jugar-li d'igual a igual al líder i posar-li les coses complicades. Una continuació d'errades, i alguns moments de lapsus, foren letals per l'Escolar, i li donaren molts de quilòmetres de distància a les felanitxeres.

El SÈNIOR MASCULÍ, es desplaçava divendres a Palma, per jugar els seu partit contra el CIDE (64-60). Tornaren cap a casa derrotats pels palmesans, en un partit molt igualat de principi a final. Tal vegada, el no anotar algunes cistelles fàcils, el perdre pilotes importants, i el dolentíssim encert en tirs lliures, donaren un lleuger avantatge als de ciutat.