El Barça remuntà el gol inicial de l'Escolar (categoria infantil)Els dies 7 i 8 de març l'equip infantil de l'Escolar anà a Barcelona a jugar un partit amistós amb l'infantil del Barça.
El dissabte aprofitaren per fer una mica de turisme futboler i visitaren el museu del Barça i les instal·lacions esportives, botigues, etc.A les instal·lacions esportives del club coincidiren amb Pedro, jugador canari del primer equip, que departí uns moments amb ells i, evidentment, es va fer la foto de rigor.Poguéren trepitjar la gespa de l'estadi on juguen les grans figures mediàtiques: Messi, Suàrez, Neymar i companyia.
Una jornada completa i inoblidable com també ho fou l'endemà quan vestiren la camiseta verda per jugar el partit.Comença el partit!Tot just començar el partit marcà l'Escolar 0-1. Fou un partit disputat que mica en mica es decantà cap a l'equip local. A la mitja part el resultat era 3-1.La superioritat tècnica s'imposà, de mica en mica, i el partit acabà 5-1.Tot i que el resultat d'un partit amistós és el que menys importa, val a dir que l'experiència per als nostres ha estat intensa i molt positiva. Ben segur que ho recordaran tota la vida. Nosaltres sols deixam aquestes fotos com a testimoni. Enhorabona als qui ho han organitzat.