Alguns ens coneixeu i d'altres, no, però escrivim això perquè el CE Escolar som tots.

A molts de vosaltres us agradarà el futbol i a d'altres no, però l'Escolar és el club de futbol de Capdepera i Cala Rajada, on hi ha centenars de nens que dia a dia lluiten per una il·lusió com és jugar a futbol, igual que lluitàrem nosaltres quan érem petits, i igual que molts de vosaltres, que també heu passat pel club, on hem i heu duit els colors verd i blanc representant el nostre poble. I tots vosaltres, com suposem que tots els habitants del municipi, volem que el primer equip jugui a la màxima categoria que pugui assolir i que a dia d'avui és la Primera Regional Preferent.

 

L'Escolar duu cinc anys seguits lluitant en aquesta categoria, però molts dels seguidors saben que aquest any l'equip està patint més del que caldria per a mantenir-s'hi. A molts us agradarà més o menys l'equip que s'ha format aquesta temporada o us agradarà més o menys l'equip tècnic, però és el que tenim aquest any i és amb allò que hem de lluitar les últimes 12 jornades a fi de salvar la categoria i no tornar a baixar, perquè l'última vegada que el primer equip va davallar va costar molt tornar a pujar.

És per això que ens agradaria demanar el SUPORT de totes aquelles persones que estimen el club, siguin qui siguin l'entrenador i els jugadors que el representam. Per això ens agradaria que LA GENT VINGUÉS A CAMP a donar suport a aquelles persones amb les quals tenen empatia, als coneguts, o simplement a l'equip, encara que no conegui els jugadors. Sabem que molts de vosaltres no veniu pel cost de l'entrada, però nosaltres ens hem mogut i hem parlat amb la directiva perquè aquesta entrada tingui un cost mínim de 2 € a tots per als residents (és per això que s'haurà d'ensenyar un document acreditatiu). A més, farem sortejos en el descans de cada partit, perquè US NECESSITAM i necessitam que cregueu que es pot. Nosaltres sí que creim, per més que les coses, fins al present, no hagin sortit com esperàvem.

En definitiva, volem que sapigueu que nosaltres volem que el club segueixi un any més a PREFERENT i que ANAM A LLUITAR per a donar-vos aquest petit motiu de felicitat...

Perquè l'ESCOLAR ÉS...

 

"UN CLUB QUE UNIRÀ

CALA RATJADA I CAPDEPERA,

EN EL CAMP D'ES FIGUERAL,

I HI SEREM PER ANIMAR

AL NOSTRE ESCOLAR,

UN EMBLEMA GABELLÍ.”