(foto d'arxiu)

PREFERENT
Escolar 1 - Recreatiu La Victòria, 1
Gol : Alex Murillo

El capvespre del passat diumenge (dia 25) es van enfrontar a Capdepera l'Escolar – que arribava al partit a 4 punts del descens i amb l'objectiu de fer-se'n més enfora i agafar més tranquil·litat de cara als següents partits – , i La Victòria, que es trobava tres punts per davant dels gabellins i visitava Es Figueral amb l'objectiu d'agafar distància amb els equips que lluiten per la salvació.

La primera part va ser dominada totalment per l'Escolar, que va gaudir d'ocasions clares per a posar-se davant en el marcador. El vent i el mal temps van ser presents durant tot el partit i van dificultar algunes accions del joc. El domini per part dels verds va ser clar i es va mostrar superior durant tot aquest primer temps, però aquest domini, tot i que ho van intentar i van insistir, no es va traduir en cap gol favorable als interessos locals. De manera que el partit va arribar al descans amb el mateix resultat de l'inici.

A la segona part el domini ja va estar més repartit i l'equip de la barriada de s'Indioteria va jugar amb una defensa més forta i seriosa, com a conseqüència de les ocasions dels gabellins. Aquesta igualtat va provocar que el capità de La Victòria, en una jugada d'atac i encara fora del àrea, veiés el porter verd en posició avançada i picaàs la pilota, amb l'ajuda del vent, per sobre el porter. Després d'aquest gol, els palmesans es van tirar enrere, donant el baló a l'Escolar, i ja en la darrera jugada del partit, Ismael Venera va ficar una pilota entre línies que va recollir Alex Murillo per fer el seu vuitè gol a la lliga.

Al final, repartiment de punts, i encara gràcies a les derrotes dels tres darrers classificats, cosa que per que l'Escolar augmenti en 1 punt la seva distància amb el descens. La propera sortida és a Andratx, un dels gallets de la categoria.

JUVENIL
Santa Catalina At B, 0 – Escolar, 2
Gols : Miquel Barba i Jorge Perez

Victòria dels juvenils davant un dels coers de la categoria, equip que es va negar a canviar l'horari del partit (09:00h del diumenge). La resposta dels gabellins van ser dos gols, els dos després del descans, però amb oportunitats per fer-ne més i que no van arribar per mala sort.

CADET A
Espanya de Llucmajor, 2 – Escolar, 0

Derrota sorprenent de l'equip d'Ángel Domínguez, que es va deixar els tres punts en la seva visita a Llucmajor i amb ells el lideratge de la classificació. Tenen capacitat per a aixecar-se i tornar a lluitar de tu a tu per l'ascens i per tornar a ser els capdavanters d'aquesta categoria.

CADET B
Escolar B, 6 – Collerense, 3
Gols : Miquel A Ruedas 2, Oumar Mballo 2 i Javi Martinez 2

Primera part poc vistosa per part de l'Escolar, que va centrar-se en un joc molt directe, cercant la velocitat de la seva davantera. Els verds van anar durant tot aquest primer temps costa amunt, ja que el Collerense es va posar sempre per davant, fins que a la segona part els verds van passar a dominar, es van imposar i van deixar clara la seva superioritat amb 3 gols.

INFANTIL A
Colegio San Pedro, 3 – Escolar, 1
Gol : Miquel A Barceló

L'Escolar va regalar la primera part a un equip que es pressuposava molt superior al que en realitat va ser. La segona part de l'Escolar va ser més completa que la primera i després de fer el 3-1 van complicar les coses als col·legials, que van veure perillar la seva renta de gols per moments.

INFANTIL B
Es Pla de Vilafranca, 2 - Escolar B, 2
Gols : Martin Kelly i Miquel Lliteras.

De Villafranca fins a Capdepera arriba un puntet més per al caseller de l'equip d'en Miquel Bordoy, que va visitar a un dels equips capdavanters de la categoria i d'on quasi s'enduu els tres punts, ja que es van posar per davant en el marcador en dues ocasions.

ALEVÍ A
Pla de na Tesa, 5 – Escolar, 0

Nova derrota de l'equip de Manolo Cuadrado, que va anar a jugar el partit amb els jugadors justs per fer l'alineació.

ALEVÍ B
Escolar B, 4 - San Pedro B, 6
Gols : Jose Maria Pascual 2, Javier Barrantes i Jairo Quiles

Molt bon partit de l'equip de David Márquez, que va posar-se per davant en el marcador. Tot i que el San Pedro va remontar i es posà per davant, el segon equip dels alevins no van abaixar es braços e cap moment, i a manca de 5 minuts van empatar el marcador. En aquest darrers instants, el San Pedro va sentenciar el partit.

BENJAMÍ A
Porto Cristo B, 1 – Escolar, 4
Gols : Enric Mena 2, Jaume Miquel i Miquel Manrique

Amb aquesta victòria s'acaba la primera volta dels benjamins, que acumulen ja 9 partits sense perdre i que tornaran a jugar d'aquí a dues setmanes. Molt bona primera volta de l'equip d'en Jaume Mayol.

BENJAMÍ B
Escolar B, 0 - Porto Cristo, 14

Partit sense història, en què el Porto Cristo va passar per damunt l'equip d'en Victor Ros.

PREBENJAMÍ
Santanyí, 0 - Escolar, 6
Gols : Jaume Lopez 2, Hugo Massanet, Alejandro Venera, Raul Postigo i Noah Salomon.

Els més menuts del futbol base segueixen la seva ratxa triomfal, la qual els permet estar en segona posició a només un punt del lider, l'Aquarius Campos. Enhorabona al cos tecnic i als jugadors.