Derrota de l'equip de Preferent en el camp del coer

Port de Sóller, 4 - Escolar, 3


Escolar Cadet A, que aconseguí la victòria en el camp del líder Colegio San Pedro


PREFERENT

Port de Sóller, 4 – Escolar, 3

Gols : Isma Venera, Alex Murillo i Martí Bisellach

Sortida a un camp complicat com es el de Soller contra un equip que arribava al partit com a coer de la categoria, però aquest fet no implicava que el partit fos fàcil, sinó tot al contrari.

El partit es va posar de cara als gabellins molt prest, ja que als 5 minuts el resultat ja era de 0-1 a favor dels verds, gràcies a un gol d'Isma Venera. El partit va ser controlat pels verds durant tota la primera part, però arribant al darrer quart d'hora de la primera part els de la Tramuntana van empatart, i no seria aquest el darrer cop fort en aquest primer temps, ja que quedant 5 minuts per al descans, el Port de Sóller va fer el gol de la desigualada. Amb aquest resultat els jugadors se n'anaren als vestuaris.

La segona part va començar igual que la primera, amb un Escolar intens, provocant perill a l'àrea dels sollerics. Aquesta insistència va provocar que s'igualàs el marcador, amb un gol de Martí. Després d'aquest gol, l'Escolar va estar a punt de remuntar i fer el 2-3, però en aquesta ocasió va ser el Port de Sóller el que va fer el 3-2, en el darrer quart d'hora, igual que a la primera part. Els verds van seguir intentant fer el tercer gol, però a manca de 5 minuts els de Sóller van aconseguir un altre gol i deixaren les coses mes complicades per als gabellins. Aquests van reduir distancies al minut 90 amb un gol d'Alex Murillo

Aquest resultat no reflecteix el que es va veure en el camp, on el Port de Sóller va aprofitar les ocasions que va tenir i finalment se'n va endur els tres punts. Els verds acaben la primera volta amb 19 punts, amb un partit més que la resta d'equips i es troba a dos punts del descens. Desitjam que tot millori de cara al 2015.

 

JUVENIL

Escolar, 2 - Sant Jordi, 5

Gols : Pablo Lopez i Juan Luis Flaquer

Partit que es presentava complicat per l'equip d'en Jeroni, ja que arribava a Capdepera un dels equips de la zona alta de la classificació.

El partit va començar bé per els gabellins, ja que als 5 minuts es van posar per davant en el marcador, amb un fort xut creuat d'en Juanlu Flaquer. Però l'alegria va durar poc, ja que als pocs minuts el Sant Jordi va empatar el partit. Aquest gol no va fer davallar els braços als verds, perquè en un quart d'hora intens pel que fa a gols i ocasions, Pablo Lopez va fer el 2-1. L'Escolar va aguantar les envestides dels de Sant Jordi, però a manca de pocs minuts per al descans el partit es va igualar i s'arribà a la mitja part amb l'empat a 2.

La segona part va començar amb un Sant Jordi que insistia per a intentar desfer la igualada en el marcador i endur-se'n els tres punts de Capdepera. Als 10 minuts va arribar aquest gol, que va suposar un cop dur per a l'Escolar, i l'equip, en el darrer quart d'hora, es va enfonsar i van arribar el 2-4 i el 2-5 final. La segona part va ser per al Sant Jordi, que va demostrar per què es troba on es troba a la classificació.

 

CADET A

Colegio San Pedro, 1 – Escolar, 4

Gols : Pep Esteva 2, José Cazorla i Toni Garriga

A Palma es trobaven dos equips situats com els dos primers classificats. L'Escolar visitava al lider, que es trobava invicte abans d'arribar al partit. 

El partit, des d'un principi, va ser dominat pels verds, que amb bon joc i pressió intensa va provocar que el San Pedro no es trobàs còmode en cap moment. El primer gol va arribar prest, gràcies a la treta d'una falta per part de Pep Esteva, que José Cazorla va empènyer a gol. El partit es posava de cara d'es d'un principi. L'equip d'Angel Dominguez no es va tirar enrere després del gol i va seguir lluitant per poder fer-ne un altre. I aquest gol va arribar després d'una bona jugada de Toni Garriga, que va realitzar una passada a Pep Esteva, el qual es va encarregar de materialitzar amb un xut ras. Aquests dos gols van arribar als primers 20 minuts de joc, en què l'Escolar va neutralitzar el gran poder d'atac que té el San Pedro, un equip que en 11 partits duia 72 gols a favor. Però aquest no seria el darrer gol, ja que en una falta treta per Manolo Ferrera, la pilota va arribar als peus de Toni Garriga, que va definir amb un toc per sobre del porter. L'únic perill del San Pedro va arribar amb un bon xut que en Toni Bauçà s'encarregà de treure amb una molt bona mà.

La segona part es va centrar en un joc molt més dur per part del San Pedro, que veia que no podien fer res davant la superioritat dels gabellins. Aquests estaven fent el seu partit, sense deixar opcions als locals San Pedro, que resolia els problemes a base d'entrades dures i provocacions dins l'àrea, a partir de córners i faltes. El gol del San Pedro va arribar en un rebuig dins l'àrea, que el número 9 es va encarregar d'empènyer a la xarxa. Aiques gol no va representar cap símptoma de reacció i el que podia suposar un intent de remuntada va acabar amb un altre gol dels cadets de Capdepera, aconseguit en una bona jugada entre Miquel Angel Ruedas i Pep Esteva, que aquest darrer es va encarregar de materialitzar amb un xut fort des de fora de l'àrea i davant el qual el porter local no va poder fer res.

A destacar la gran feina en mig del camp per part dels dos pivots (Luís Maya i Joan Sard), que tallaren una gran quantitat de balons i van donar moltes passades als jugadors de davant. Un 10 de partit per a tot l'equip, que van saber aguantar el joc dur dels rivals.

 

CADET B

Escolar B, 2 - Colegio San Pedro B, 3

Gols : Llucià Martinez 2

L'Escolar arribava a aquest partit amb moltes baixes, a casa de viatges i jugadors que pujaven a l'equip A. N'Alfonso Solís va necessitar de l'ajuda de 7 jugadors infantils per poder completar l'equip i la convocatòria. Els verds es posaren per davant en el marcador, però la superioritat física es va fer evident per part de l'equip palmesà, el qual va remuntar i va posar l'1 a 3 fins en el marcador. Quedant un quart d'hora, l'Escolar va fer el 2-3 amb un gol en pròpia porta dels palmesans.

 

Francisco J. Garau Vinagre