Escolar, 2 - Murer, 3

PREFERENT

Escolar, 2 – Murer, 3
Gols : Alex Murillo i Joan Aso

Partit de necessitats el que es va viure en Figueral, en què es van enfrontar dos equips que lluiten per no entrar en posicions de descens. L'equip murer va arribar a Capdepera amb 16 punts, dos menys que els verds, però gràcies a la victòria del passat dilluns van poder passar aquesta jornada amb més tranquil·litat. Aquest partit s'encarava amb l'objectiu de poder agafar un poc més d'aire amb el descens.

La primera part va ser un repartiment d'atacs i d'ocasions, i van ser els verds els que van tenir la més clara amb una rematada de cap de Vadó en què el porter (el millor del partit) va fer gala dels seus reflexos, amb una gran aturada. El Murer va voler fer mal amb entrades per banda però la nostra defensa va saber resoldre bé aquestes incursions. Al descans es va arribar amb el 0-0 inicial.

Cap als 10 minuts de la segona part, va arribar el primer gol en la primera ocasió clara que van tenir els de Muro: Jordi Alfonso va definir amb qualitat a la sortida de Joan Riutort. A partir d'aquest gol, les ocasions del Escolar van augmentar fins que Álex va guanyar per velocitat als defenses i tot sol davant el porter va fer l'empat a un. Els gabellins van empènyer més i intentaren fer-se amb el partit i aconseguir el segon gol, però aquest va arribar per part dels visitants, amb una rematada de Jordi Alfonso, que va anotar el seu segon gol. Quedaven 20 minuts per al final. El gol dels murers va ser contestat immediatament, a la següent arribada, amb el gol de Joan Aso, que va saber aprofitar una bona passada d'Alex Murillo.

L'Escolar ho va seguir intentant però el porter i el joc dur del Murer va evitar que el tercer gol arribàs al marcador. En aquest partit els gabellins, no van tenir la sort de cara, i aquest pic van ser ell els que van patir la mala sort d'encaixar el gol del desempat en els darrers minuts, en què Antoni Perelló va aprofitar un rebuig per fer el 2-3 final.

L'equip gabellí afronta aquesta setmana dos partits contra equips que lluiten per la salvació, com l'Escolar mateix. Dimecres s'enfrontarà al S'Horta i dissabte visitarà el coer de la classificació, el Port de Sóller.

JUVENIL
Escolar, 8 - Son Oliva B, 2
Gols : Cristofer Fernandez 3, Claudio Gonzalez 2, Pep Esteva, Oliver Schnapauff i Miquel Barba

L'equip de la barriada palmesana va arribar a Capdepera amb la intenció de fer-se amb els tres punts i pujar posicions en la classificació, però els verds van evitar-ho, fent gala d'un gran joc d'atac que els va permetre marcar fins a vuit gols, quatre a cada part. Bon partit de l'equip d'en Jeroni Adrover, que va gaudir d'una gran quantitat d'ocasions i d'arribades a l'àrea rival.

CADET A
Descansa

CADET B
Cardassar, 2 - Escolar B, 1
Gol : Miki Ruedas

Derbi comarcal en què els verds es van posar per davant en el marcador, però, en 5 minuts, els de Sant Llorenç es van encarregar de capgirar el resultat en contra. Tots els gols van arribar a la segona part.

INFANTIL A
UD Arenal, 1 – Escolar, 1
Gol : Mario Navarro

L'equip d'en Bernat Marti va dominar el partit de principi a fi, impedint que els d'Arenal creassin perill a l'àrea verda, amb una molt bona feina defensiva. A l'hora d'atacar també es va fer molt bona feina, ja que van ser moltes les ocasions que van crear els verds, però només en van aprofitar una, que va servir per posar-se per davant en el marcador. L'empat va arribar amb un gol olímpic, que va ser l'únic ¨xut¨ a porteria dels blaus.

INFANTIL B
CE Escolar B, 6 - S'Horta Atletic, 3
Gols : Marco Nannini 4 i Martin Kelly 2

A Capdepera va arribar el lider de la categoria per a enfrontar-se a l'equip d'en Miquel Bordoy. I aquí es trobà un Escolar que, a força de gols i bon joc va oblidar l'anterior partit jugat a Felanitx i va donar la sorpresa, guanyant al líder de la categoria, amb una bona actuació de Marc Nannini, que va fer 4 gols.

ALEVÍ
Escolar, 4 – Alcudia, 3
Gols : Felipe Izquierdo, Hector Herrera, Israel Pulido i Xavi Morales

Després d'algunes jornades amb derrota i un empat en el darrer partit jugat en es Figueral, l'Escolar va aconseguir la victòria contra un dels seus rivals directes en la lluita per la salvació. Aquesta victòria, sumada a la de la primera jornada contra el Montaura i l'empat contra el Sporting Ciutat de Palma, ha fet que surti del descens en aquesta jornada.

ALEVÍ B
Olimpic de Manacor, 15 - Escolar B, 0

Partit sense gaire història el que es va viure a Na Capellera, on els verds van ser superats en tot moment pels manacorins.

BENJAMÍ A
Escolar, 6 – Cardassar, 4
Gols : Adrià Manel López 2, Enric Mena 2, Jaume Miquel i en pròpia porta.

Nova victòria dels verds i ja van 6 de seguides des d'aquella derrota dins Artà per 2-0. L'equip ja acumula mes i mig fora perdre, ratxa que seguirà fins l'any que ve. Bona temporada de l'equip d'en Jaume Mayol.

BENJAMÍ B
Cardassar B, 2 - Escolar B, 1
Gol : Lucas Ezequiel Ruiz

El Benjamí B no va tenir la mateixa sort que van tenir els grans de la seva categoria; al contrari, van caure contra el segon equip del Cardassar a Sant Llorenç.