Miquel Roig Ferrando, vencedor absolut
En el camp de tir de Son Jaumell de Capdepera, organitzat per la Societat de Caçadors de Capdepera i patrocinat per l'Ajuntament, el passat 16 d'agost es va celebrar, com cada any des de 1950, ininterrompudament, la tradicional tirada al colomí de les Festes de Sant Bartomeu.

El vencedor absolut va ser Miquel Roig Ferrando. El primer local Genaro López Perera; 2n José Antonio García González, 3r Pere Riera Escanellas.


Genaro López

Es tractava d’una tirada puntuable per al campionat de Balears. La participació d’aquest any va ser més escassa del que s’esperava, tot el matí va ploure i l’amenaça de pluja de la tarda van ser factors que influïren perquè s’inscrivissin una vintena menys de tiradors. Finalment, foren 56 els participants.

Col·laboren en la tirada distintes cases comercials, al costat de l'Ajuntament, que cada any aporta el trofeu als vencedors i que consisteix en cartutxos de plata.

Abans de l’inici de la competició es va guardar un minut de silenci pels morts en aquest 2014, Toni Díaz Orpi ·de can Àngel, soci, caçador de tota la vida i en els anys 70 tresorer de la Societat; i en especial per Florencio Ferrera Ruiz, mort el 5 de març, als 59 anys, directiu que va ser durant els darrers 30 anys i vocal en l’actualitat.


José A. García i J.A.Sánchez


Minut de silenci

Finalitzada la tirada i el lliurament de trofeus, es va voler tenir un reconeixement especial cap a l’oficial de la Policia Local, Joan Salas Gelabert, a qui es va lliurar una placa per tots els anys de col·laboració amb la Societat com a guarda rural i pel seu treball extra, com és el fet d’assistir a totes les tirades.


Joan Salas amb Josep Blanes (president)


best