M’agradaria que la pedrera milloràs, que s’hi fes un gran treball i s’aconseguís que tots els jugadors per jugar a Preferent fossin del poble...











Abans de començar la quarta temporada consecutiva de Xisco Varon com a entrenador de l’Escolar de Preferent, vam voler conèixer la seva opinió respecte a l’equip i al club, i això és el que ens va respondre.

- Balanç de la temporada passada...

-  Es va començar molt bé, però a partir del partit contra el Son Cladera, per circumstàncies del futbol, vam tenir molts de lesionats i començà una crisi de resultats, cosa que ens es va traduir en una segona volta molt dolenta.

- Explica’ns els canvis a la plantilla de cara a la nova temporada.

- Les baixes que s’han produït són les de Fran, Torreblanca, Servera, Gayà, Pacheco, Assan, Mara... Pel que fa a Edu, de moment no té ganes de jugar, però mirarem si canvia d’opinió. Quant a altes, tenim les de Manu, Pablo i Miquel Àngel, que vénen de fora; Alberto, Piris i Serapio, que tornen a l’equip; i els al·lots que han acabat l’etapa juvenil: Melis, Aso, J.García i Maya.

- Amb aquests canvis, respecte a la temporada passada, sembla que pots tenir mancances en el centre i a la punta d’atac.

- Treballam en aquest aspecte. Crec que amb els jugadors de què dispòs puc substituir perfectament les baixes que s’han produït.

- Només un porter?

- No, no, també compt amb Carrasco i Carrillo, que es reincorpora al club.

- Objectius?

- Els mateixos de cada temporada, mantenir i consolidar la categoria.

- Equips favorits?

- Aquesta temporada hi ha més equips que s’ha preparat per a lluitar per l’ascens, com Cardassar, Rotlet Molinar, Santa Catalina, Andratx, Esporles, Santa Eugènia...

- Tens un presents els jugadors del planter?

- Em sap molt de greu que es digui que no compt amb els jugadors de la pedrera. He anat personalment a convidar jugadors que, per un  motiu o un altre van deixar de jugar, perquè tornin. Des que sóc aquí, les portes sempre han estat obertes, cosa que es demostra amb el fet que alguns jugadors locals que ho deixaren han tornat. Ara bé, les portes estan obertes amb una condició: els jugadors s’han de sotmetre a certes exigències i obligacions, a un respecte i un compromís. En aquests anys, molts de jugadors m’han dit que volien jugar, després han vingut un dimarts i un dijous a l’entrenament i no han tornat. A mi m’agradaria que tots els jugadors fossin de Capdepera, però de moment, si volem jugar a Preferent, no basten. A clubs com l’Escolar es donen fornades bones i d’altres no tan bones. Quan els jugadors de l’equip Cadet que entrena n’Àngel arribin a Preferent, si no es perden pel camí, podrem parlar d’objectius més alts, inclús de la Tercera Divisió.

- Què més pots dir?

- Amb les oportunitats que m’han donat, després de quatre temporades, em dec a l’Escolar, club al qual estic molt agraït. Crec que feim les coses bé, i d’altres que no puc dominar, ja que els jugadors no cobren. El que vull és que la gent, els nins especialment, gaudeixin de veure jugar l’equip de Preferent. És il·lusionant que véngui més gent a veure’ns jugar. M’agradaria que la pedrera milloràs, que s’hi fes un gran treball i s’aconseguís que tots els jugadors per jugar a Preferent fossin del poble, i que la gent valoràs el que s’ha aconseguit amb la consolidació del primer equip.

BestX