El XXIII trofeu internacional de judo Renshinkan omple el poliesportiu d'esportistes d'alt nivell


El cap de setmana del Mercat Medieval s’ha celebrat al poliesportiu de Capdepera el XXIII trofeu internacional de judo Renshinkan amb la participació de 23 clubs de tres països i 150 competidors.

 La competició va començar dissabte a les 16h del capvespre amb el concert previ del grup Funky Crakers i l’actuació de les alumnes de Total Dance.


Els clubs participants venien de Noruega, Holanda, equip Nacional d’invidents ONCE, Judo Granadilla de Tenerife, judokan de Valencia, Judo Badia de Barcelona, Fontenebro de Madrid, Dojo Formentera. De Menorca el  Bushidokan, Es Castell, Pascal Calbo,Escuela Menorquina de Judo, Haruka. De Mallorca, C’an Pastilla, Budozen, Olimpic, Ajuba, Escuela Deportiva Mañes, Taikukan, Mallorca Nord Judo, Brenes i l’amfitrió el Renshinkan.

El trofeu es va desenvolupar segons el previst i va resultar una cita esportiva d’alt nivell perquè s’hi varen reunir campions de diferents països i atletes olímpics.

És la primera vegada que el trofeu internacional Renshinkan se celebra a Capdepera, fins ara s’havia fet a Manacor, i en aquesta edició el Club de Judo de Capdepera i l’Ajuntament han apostat per realitzar-lo al municipi.


El Club  Renshinkan va ser el guanyador d’aquesta edició amb 50 punts, (7 ors, 3 plates, 6 bronses); la segona posició va ser per Taikukan de Sineu amb 33  punts (4 ors,3 plates 4 bronses) i en tercer lloc l’equip Nacional ONCE amb 31 (4 ors, 2 plates i 5 bronses).

Els campions són els següents:

Renshinkan: JOAN TONI ARQUELLADA,TOMAS BOSCH,SEBASTIAN MORALES,MIQUEL CABRER,XISCA MARTIN, XAVIER NICOLAU y JAUME NICOLAU.

Taikukan: JERSON CONSTANCE, ANTONIA AMER, BEN EL JOURHRI..

Eq.Nacional ONCE: LUIS D. GAVILÁN,ALVARO GAVILAN,ABEL VAZQUEZ y CARMEN HERRERA.

C’an Pastilla: UDOKA SUNDAY.NINA WOOD, JUAN CARLOS PIÑA,

Tenerife: YONE MORALES, ADRIAN HERNANDEZ, y SUSI  SANCHEZ.

Escuela Deportiva Mañes: RAIMUNDO REUS y NEUS FERNANDEZ.

Budo Zen : AINA SALAS

Ajuba: CARMEN GALLEGO.

Pascual Calbo: JIMMI DIAZ,

Mallorca Nord Judo: JOAN MIQUEL PONS

Bushidokan: MARIA SANCHEZ-RODRIGO.

Judokan Valencia: CAROLINA PRATS.

Holanda: SHAILA SMEETS

Castell : DIANA JIMENEZ