El judo internacional té una cita el proper dissabte, dia 17 de maig, a Capdepera.

 Joan Toni Arquellada medalla de bronze nacional, en edat escolar


El poliesportiu Es Figueral acollirà aquest dissabte als 172 esportistes que prendran part en la vintena tercera edició del Trofeu Renshinkan .

Esportistes vinguts de totes les parts del nostre territori nacional tenen una cita a Capdepera: Tenerife, València , Madrid , Màlaga , Barcelona , Equip Nacional ONCE , Noruega , Holanda , Menorca , Formentera i Mallorca. En total hi haurà 23 clubs participants. Els millors judokes de les nostres Illes es veuran les cares amb campions nacionals i internacionals .

Aquest dissabte 17 de maig a les 15:00 h comença a espectacle, tots els amants a aquest esport de lluita oriental tenen una cita : El Trofeu Internacional Renshinkan 2014 .

 

Joan Toni Arquellada, del Judo Renshinkan, medalla de bronze a la fase final del Campionat d’Espanya Infantil .

 

Joan Toni Arquellada León, un xaval de 13 anys i de l’equip de judo que entrena Pep Mascaró acaba d'obtenir un important triomf, la medalla de bronze en la fase final del Campionat d'Espanya en edat escolar .

Inicià molt bé el seu camí cap a la medalla, guanyà el primer combat de yuko al representant d'Extremadura;  el segon el guanyà al de Madrid  però  perdé contra l'andalús el pas a la final. En disputa pel bronze va guanyar a un altre representant de Madrid .

Leganés ( Madrid ) va ser la seu per a aquesta edició 2014, on se van reunir uns 700 joves esportistes, les edats dels quals oscil·laven entre els 13 i els 17 anys, en  representació de les 17 autonomies més les dues ciutats autònomes de Cauta i Melilla . Volem felicitar també als esportistes de Mallorca , Maria Oliver del Taikukan (Sineu) per la seva medalla de plata, i a  ja Nadal Grandal del judo Felanitx, per la seva medalla de bronze. Ambdós, també, en la categoria infantil .