Tot i l'empat, l'equip local s'acomiada de la temporada amb un bon partit
Escolar, 1 - Independiente, 1


foto: www.futbolbalear.es

PREFERENT
Escolar 1 -  Independiente, 1

Gol : Isma Venera
 
Bon partit de la Preferent, que es va acomiadar de l’afició amb un empat contra un dels gallets de la categoria i que jugarà play-off d’ascens a Tercera. Va ser un partit en què l’Escolar va agafar avantatge en el marcador en els primers minuts i va jugar molt millor que els partits anteriors, ja que els verds gaudiren d’ocasions per a ampliar el resultat. A la segona part, l’Independiente va igualar el matx amb un gol en pròpia porta de Martí Bisellach. Destaquem que amb l'Independiente hi jugaven dos jugadors que estan a prova amb el Numancia, de Segona Divisio A.
 
JUVENIL
UD Poblense B, 3 – Escolar, 0
 
Difícil sortida dels juvenils, que visitaven un dels equips líders de la classificació i que lluita per a situar-se en posicions d’ascens a Juvenil Preferent. Partit complicat al qual l’Escolar es va presentar amb només 13 jugadors per mirar de treure alguna cosa positiva de sa Pobla, però no va poder ser.
 
CADET
Rtv. S'Indioteria, 8 – Escolar, 1
Gol : Cristofer Fernandez
 
Sorprendent desfeta dels cadets, en al barri de s'Indioteria de Palma. El resultat va sorprendre a molts d’aficionats de l’Escolar, perquè aquesta fornada no ens té acostumats a resultats d’aquesta contundència. Ara no queda més remei que recuperar els ànims i canviar l’actitud per al pròxim partit.
 
INFANTIL A 
Escolar, 1 - Platges de Calvia, 4
Gol : Juan Jose Muñoz
 
L’Escolar va realitzar un bon inici de partit, plantant cara al cinquè classificat de la lliga. Aquest bon inici va suposar que els locals comencassin guanyant, amb un bon gol de Juan José Muñoz, des de fora de l’àrea. Però, amb el pas dels minuts, aquest bon inici va quedar en res ja que a que el Platges, amb més seriositat que els verds, van remuntar el marcador.
 
INFANTIL B
Escolar B, 12 – Interplà, 0
Gols : Alfonso Vulcan 4, Rocio Garcia 3, Toni Ferran Sureda 2, Mario Luis Navarro 2 i Juan Manuel Exposito
 
Partit còmode per als de Miquel Bordoy, que van ser superiors als visitants des de el primer minut. Va faltar intensitat per part de l’equip visitant i l’Escolar no els va perdonar la golejada. Destacam la participació del jugador de l’Aleví B, Xisco Ruiz.
 
ALEVÍ A
RCD Mallorca B, 0 – Escolar, 5
Gols : Jose Angel Segura 3 i Alejandro Barroso 2
 
Gran partit el jugat a Son Bibiloni, on s’enfrontaven dos equips de la part alta de la classificació. Molt de públic a les grades, que va gaudir d’un partit molt intens en què l’Escolar es posà per davant de molt aviat i que va sentenciar al començament de la segona part amb dos gols molt seguits. Gran partit i enhorabona als nins. Ara l’Escolar depèn de si mateix per a ser campió de lliga.
 
ALEVÍ B 
CE Escolar B, 1 - Son Ximelis B, 2
Gol : Alex Torremocha
 
Després de set partits sense perdre a Capdepera, l’equip de Bernat Martí va veure com arribava aquesta, tot i avançar-se en el marcador. Però, a dos minuts del final del partit,  l’equip de Palma va acabar de remuntar el partit.
 
ALEVÍ C
Cardassar B, 3 - Escolar C, 4
Gols : Felipe Izquierdo 2, Xavi Morales i Hugo Gonzalez
 
Un altre partit puntuant de l'equip de Victor Ros, que dels darrers 12 punts n’ha aconseguit 10 i ha deixat enrere la mala ratxa de resultats que acumulava feia unes quantes setmanes. 
 
BENJAMÍ A
Escolar, 1 – Serverense, 3
Gol : Alejandro Mora
 
Derbi comarcal a Capdepera, en què l’Escolar s’enfrontava al Serverense, que és un dels capdavanters de la classificació. Tot i això, l’equip d’en José Luís va plantar cara a l’equip visitant, amb el qual va lluitar, de tu a tu.
 
BENJAMÍ B
Avance Llubi, 4 - Escolar B, 2
Gols : Sergi Vives i Martí Cerdà
 
Derrota contra un dels equips que es troben en la mateixa situació que l’Escolar i que lluita per no ser el coer de la classificació. Els verds van lluitar el partit per endur-se els tres punts cap a Capdepera.
 
PREBENJAMÍ
Escolar, 2 - Avance Llubí, 1
Gols : Noah Salomon i Hugo Massanet
 
Gran partit de l’Escolar, que va guanyar al Llubí a Capdepera i va demostrar la bona feina que està realitzant el cos tècnic amb aquests jugadors en el seu primer any com a jugadors de futbol.