El passat cap de setmana el Renshinkan, conjuntament amb el Club Samyd , de Sant Antoni de Portmany va organitzar, el 1r Stage de judo Eivissa 2014 .

Divendres a la tarda començà la primera jornada amb 2 classes molt ben organitzades , una infantil amb uns 30 participants i l'altra d’adults amb 20 inscripcions, dirigits per un quadre de professors de primera línia : Miki Costa , Sergio Cardona , Xicu Cardona , Pep Boned , Diego Parra , Vicent Ramon Tur i Pep Mascaró Adrover.

 Dissabte al matí es realitzà la segona jornada i a la tarda la tercera , amb lliurament de diplomes de final del curs davant de tots els pares i acompanyants allà presents . Diumenge l'activitat programada va ser una excursió per l'illa , on els locals i els desplaçats van gaudir tots junts del paisatge pitiús .

El club del llevant mallorquí es va desplaçar amb 14 membres, les edats dels quals oscil·laven entre els 5 i els 17 anys. Tots coincideixen que van gaudir d'aquest intercanvi . Els participants del Reshinkan van ser: EVELIN CONTRERAS, MAURICIO CONTRERAS, ROXANA LOPEZ, ANTONI BAUZA BOSCH, VICTOR MANUEL MORALES, PHILLIP KOSKO, MATEU SOLER GOMILA, TOMAS PEDRO FIOL HASSELL, Mª LOURDES FIOL HASSELL, JOSSELIN ANDREA MONCADA, ZAIRA CASTILLO, PAULINO MARCO, JESSICA GOMÉZ JONSEK i PEP MASCARÓ com a responsable de l'expedició .

Acabat l’estage , alumnes pares i professors van comentar l’enriquidora que ha estat aquesta experiència i van acordar tornar en properes edicions .