inici

Cap Vermell

Èxits del RSK al campionat d'Espanya escolar

El Renshinkan, triple noticia en el passat cap de setmana


Idò sí,  efectivament, el Renshinkan es va lluir aquest passat cap de setmana. Eren tres  les activitats previstes i en les tres resultar airós.

3 CLASSIFICATS PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA ESCOLAR

Loudes Fiol i Miquel Cabrer obtenen la medalla d' or en el campionat de més prestigi de les nostres Illes, el de les Balears infantil i el cadet.

Lourdes va participar d'una lliga de 5 participants i es proclama campiona seva categoria -57 infantil. Miquel competeix en cadet -60 i també venç a tots els seus rivals per la màxima puntuació.

Tots dos obtenen el passaport per fa final del Campionat . d'Espanya conjuntament amb Joan Toni Arquellada , per la seva condició de número 1 del rànquing nacional en infantil - 38kg.

 

NEUS POU MEDALLA D'OR AL CAMP ESPANYA SÈNIOR INTERAUTONÒMIC.

Neus Pou aconsegueix un lloc clau a la Ciutat Comtal , seu de la fase sector sènior al vèncer a totes les seves rivals de les comunitats de Catalunya, Múrcia, València i Balears.

Neus que actualment entrena al Centre Tecnificació València Terra i Mar, es classifica per disputar entre les millors 16 esportistes del territori nacional la fase final absoluta. Aquesta es durà a terme a principis de maig a la capital d'Espanya.


GALA DE L'ESPORT GABELLÍ

El Centre Cap Vermell de Cala Rajada, va ser l'escenari de primera gala de l’Esport gabellí. Van estar  presents tots els esports del municipi, i els esportistes més destacats de l'any 213 van rebre els seus respectius guardons. En judo, Santi Espiritusanto, va rebre el remi al millor esportista masculí, I el femení va correspondre a Cristina Ortega.

Pep Mascaró va rebre de part de l'Ajuntament el reconeixement per la seva trajectòria esportiva a la promoció del judo.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar