Neus Pou del Judo Reshinkan, bronze a la fase final del Campionat d'Espanya de judo

Neus  ha estat noticia aquets dies ja que dissabte passat ( 29 de març) va aconseguir, a Villaviciosa de Odón (Madrid), un important triomf a la fase final del Campionat d’Espanya de judo categoria júnior: la medalla de bronze.

La fase final d’un campionat d’Espanya esta reservada única i exclusivament als 19 millors esportistes de tot l’Estat i que es classifiquen segons els resultats obtinguts en les fases sectors, o bé amb la puntuació dels rànquing  obtinguts de les copes d’Espanya. Ella hi anava com nº 2 del ràquing nacional.

Na Neus va començar molt bé la competició i guanyà per ippon a les representants de Galícia i Catalunya. Va perdre el pas a la final per shido en la tècnica d’or contra la representant madrilenya. Desprès disputà la medalla de bronze contra una altre representant de Madrid i li guanyà per dos shidos.

El judo de na Neus ha canviat de manera substancial des de que entrena amb un dels millors clubs de judo d'Espanya, el Centre de Tecnificació Valencia Terra i Mar. Aquest Centre esta molt indicat pels competidors, primer perquè  la gran majoria dels esportistes són medallistes nacionals vinguts de tot l’estat espanyol, i segon que entrenen i tenen la residencia al mateix campus universitari, sense necessitat d’agafar vehicles per desplaçar-se per altres indrets de la Ciutat.