Còmoda victòria dels sèniors davant el Sóller



El sènior masculí va aconseguir una còmoda victòria contra el Sóller per 66-53. El primer període va ser dominat lleugerament pels locals, però va ser en el segon amb un parcial 23-8 quan l’Escolar va imposar el seu millor joc. La segona meitat va ser controlada en tot moment, arribant a una distancia d’uns 25 punts. En el darrer temps el Sóller va reaccionar guanyant el parcial 13-18.  Els màxims anotadors varen ser els jugadors Dani Rico amb 17 punts i Xavi Esteva amb 18 punts.

Dissabte al matí, va tenir lloc la diada de escoletes a Capdepera, on el Consell d’Esports de Mallorca, com es habitual va organitzar un circuit d’ habilitats per als més menuts, i per als grans una sèrie de partits. Els clubs assistents foren els d`Arta, Son Servera, Manacor i Capdepera.  Tan petits com grans, varen passar una divertida i alegre  jornada de basquet infantil.

El mini masculí va anar a jugar a Palma contra Sa Indioteria.  El partit va ser més disputat que de costum, amb uns períodes igualats, però dominats amb una petita avantatge sempre pels gabellins. Va ser en el cinquè temps on l’Escolar va imposar un 3-21.  Amb aquesta diferència s’asseguraven un final de partit còmode i segur.

El  mini femení  va perdre contra l ‘Alcúdia per 81-70, en un partit que ja s’esperava molt disputat. V començar molt malament degut a la concentració i esforç desigual per part de les jugadores. Això va fer que l’Alcúdia aprofités i està apunt de tancar el marcador en la primera part. L’esforç d’una part del equip va aconseguir retallar i maquillar el resultat.

Nova victòria de l’infantil femení contra el Bàsquet Andratx per 37-44, què segueix en ratxa. El partit va ser molt ajustat, no obstant el millor parcial va ser el primer 21-22, on es va veure una gran anotació. A partir del segon es partit es va tornar mes espès, cap equip va superar els 10 punts en anotació per temps. L’Escolar va estar més fi, estant sempre per damunt.

Contundent victòria del junior femení contra el Muro per 41-73. El partit va ser dominat des del  començament, i l’equip gabellí va anar augmentant la diferència amb el pas dels parcial. Tot i la desigualtat del rival, l’Escolar va fer una bona feina, i esperem que vagi bé  per agafar ànims i millorar uns aspectes que l’equip va decidir canviar. Les màximes anotadores varen ser na Carme Sureda  amb 27 punts i n’Aina Esteva amb 17. Aprofitem per donar ànims a la jugadora Cata Esteva que es va lesionar, i esperem que se incorpori l’abans possible.

El cadet masculí va anar a jugar a Sa Cabaneta, on va guanyar per 41-49. El partit va començar igualat en el primer temps. En el segon i tercer, l’Escolar va jugar millor i va arribar a tenir una diferència de 15 punts. En el darrer, l’equip local va reaccionar retallant, i posant-se a 5 punts. En els darrers minut, els nostres van tornar donar un cop de gas i agafar la distància final. Màxims anotadors J. Campins 9 p,S. Mir 12 p i S. Sánchez 16 p.