inici

Cap Vermell

Festa de reobertura del Tennis Son Bessó

El primer torneig de tennis i petanca de Son Bessó, tot un esdeveniment socialAmb motiu de la reobertura del club de tennis Son Bessó, dia 23 de març, es va organitzar un torneig de tennis i de petanca que se celebrà durant tota la jornada de diumenge. 


Fotografia dels socis (esquerra a dreta) Jens Wunderlich, Kay Harnischmacher, Janek Krause, Michel Heijman, Hans Peter Rositzki

Durant tot el dia es van celebrar els partits de tennis a les magnífiques pistes del club i les de petanca a les dues pistes construïdes recentment. Els nombrosos visitants van poder veure, en una mena de jornada de portes obertes, les noves instal·lacions que inclouen reformes al restaurant, terrasses, recepció, botiga, bodega, etc...
En tot moment, el personal de servei i del restaurant, ara sota la direcció de Pasta Pasta, va tenir cura d'oferir informació, menjar i beure als convidats, i no hi faltà cap detall.
 
 

Pel que fa al tornejos organitzats, comentar que els guanyadors de petanca va ser la parella formada per  Dieter i  Pep Maria. La final de tennis, molt disputada per cert,  la va guanyar la parella formada per Joan Ferrer i Raúl Cárcel davant la parella formada per Paul i Thomas Kelly.Michel Heijman va ser l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors en els transcurs de la festa de presentació de les noves instal·lacions.
Guanyadors de tennis, 1r Premi Joan Ferrer i Raúl Carcel; 2n. premi Paul i Thomas Kelly.

Son Bessó ofereix unes magnífiques instal·lacions per a la pràctica del tennis i una molt interessant oferta gastronòmica al seu restaurant. La direcció ens ha comentat la seva intenció d'organitzar nous esdeveniments esportius.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar