Els quatre gabellins participants acabaren la cursa

El passat 1 de març se va celebrar a Formentera la tercera volta a l'illa ( i la primera mitja volta), que comptà amb la participació de 4 corredors gabellins de l'equip Myotragus. Aquesta prova en poc anys s'ha consolidat com una atractiu "trail" que atrau molts de corredors i corredores de les Illes i de la península.

Els participants gabellins vengueren encantats el recorregut, l'organització i la bellesa de l'illa.

Van participar en l'expedició n'Àngela Rechac, na Cati Santandreu, Pep Roig i Suso Rechac, que era l'únic que havia fet la prova anteriorment. Tots quatre van acabar la prova. Aquests són els resultats.

Prova de 38,9 quilòmetres, half round Formentera (110 participants)
Àngela Rechac, posició 61 amb un temps de  de 6h: 02m: 55s
Pep Roig, posició 105 amb un temps de 7h: 43m : 29s
Cati Santandreu, posició 106 amb un temps de 7h : 43m :30s

Per la seva banda Suso Rechac va participar a la curs a de 72,5 quilòmetres (83 participants) arribant a la posició 61 amb unt emps de 11h: 45m: 32s

Enhorabona a tots, per la participació i haver acabat la prova.