Jaume Maimó, medalla d'argent al Campionat de sector interautonòmic



Pirmera lliga d'equips júnior al Reshinkan



Jaume Maimó del Judo Renshinkan , medalla d’argent al Campionat d’Espanya interautonòmic Júnior.

El pasta  cap de setmana, concretament el dissabte dia 8 es va desplaçar fins a Alacant, ciutat amfitriona del Campionat d'Espanya Inter autonòmic o fase sector , l'expedició balear categoria júnior .

Jaume Maimo va ser un dels grans triomfadors del Campionat aconseguint una medalla d’argent. Venç d'un potent ippon d'o uchi gari al representant de d’equip de Múrcia, a la final va perdre contra el representant de la comunitat amfitriona.

Aquesta medalla de plata li dóna el passaport per disputar la fase final del campionat d'Espanya que se celebrés a Madrid a finals d'aquest mes de març .

 

El proper diumenge a les instal·lacions del Reshinkan Manacor, se celebrarà la primera lliga per equips júnior .

Aquest diumenge dia 16 les instal·lacions del Renhinkan serviran d'escenari per a la primera lliga per equips júnior 2014 .

Els nous monitors del club , Manolo Peña , Lluís Llull i Jaume Gomila , són els artífexs d'aquest campionat . Sis són els equips que han confirmat l'assistència:  Budo - Zen i Olimpic de Palma , Judo Can Pastilla , Mallorca Nord Judo de Pollença , Taikukan de Sineu i el amfitrió el Renshinkan .