CRÒNICA de la JORNADA  del 14 al 15 de febrer

ATLÈTIC ESCOLAR

Divendres passat vàrem veure com el nostre sènior masculí va plantar cara al líder de la categoria. El partit va ser molt disputat i intens en tot moment, i cap equip donava res per perdut. Tan és així, que van arribar al darrer temps un al costat de l’altre. A falta de 5 minuts, l’expulsió del jugador Dani Rico va fer perillar la victòria. Però el bon rendiment de l’equip va suplir la falta del jugador, plantant cara, i aconseguint estar 3 a dalt.  En la part final, el rival va poder empatar, després d’una polèmica jugada, que s’hagués pogut acabar amb antiesportiva afavorint als nostres. En la pròrroga les expulsions ens van passar factura, i el Lloseta es va endur la victòria per 9, aprofitant el seu pivot. El resultat final va ser 71-80.

Dissabte l’escoleta va participar en una diada a Son Servera. Els menuts van disputar quatre partits on s’ho varen passar pipa. El premini masculí va jugar aquí contra el Hispania. El partit va estar molt entretingut, i els nostres varen fer moltes cistelles, a més l’actitud va ser perfecta.

El mini masculí va jugar després contra l’Inca, amb resultat 90-74. El Partit va començar molt espès per part nostra. En el tercer temps varen començar a despertar i entre el quart i quint, varen recuperar i posar-se per davant, amb una còmoda diferència que els va assegurar la victòria.

El júnior femení va disputar el darrer partit de la primera competició contra el Lloseta amb derrota, 47-57. El partit va ser molt renyit en els tres primers períodes, on cap equip s’aconseguia allunyar en el marcador. Per desgracia, l’Escolar en el darrer temps va fer una davallada què va aprofitar el rival, aconseguint un parcial de 6-16 i guanyar el partit en aquest 10 minuts.

Després el júnior masculí va guanyar contra Esporles per 57-39. L’equip va sortit molt concentrat, decidit a endur-se’n el matx. Així que va anar-se’n al descans 12 dalt el marcador. En el tercer, un increïble parcial de 20-5 els pujava als 30 de diferència assegurant el partit. Però en el quart, una badada defensiva, va permetre al rival anotar tres tirs de tres consecutius retallant la distància.

El Diumenge el cadet masculí va guanyar 59-72 al camp de Santa Maria. Des del principi va dominar, anant-se 10 dalt. I fins al darrer temps, la diferència va créixer fins als 21 punts. El mal encert en el tir lliure va fer que el Santa Maria pogués retallar uns punts.