Bona jornada dels equips de l'Atlètic Escolar de bàsquet

Hola a tots de nou. Dissabte començarem la jornada amb ses escoletes que anaren a jugar la tercera diada a Manacor. Els nostres equips se enfrontaren en els següents partits: Manacor A – Escolar , Sant Salvador- Escolar B, Son Servera – Escolar A i Manacor A Escolar B. Després d’aquest s'ajuntaren els dos grups i disputaren dos partidets més. Com es habitual tots els nins i assistents varen gaudir d’una jornada de bàsquet esplèndida.

El premini masculí va jugar a Binissalem, una setmana més els menuts varen posar en pràctica els fonaments treballats als entrenaments. Tot i que encara falta molt perquè el joc sigui més vistós, se nota que hi ha hagut una passeta envant.

El mini femení va guanyar el seu darrer partit de la promoció(32-1). Un altra marcador tancat contra un rival mes dèbil, que no va poder fer res per frenar ses nostres nines, que dia a dia ens sorprenen més. Ara només quedarà gaudir de la pròxima competició, que tot i ser més igualada, segur que ses nostres estaran a la altura.

També el mini masculí va tancar el marcador(2-32) per enllestir una competició amb molt bones sensacions. Ara amb la nova lliga podrem equilibrar el potencial d’aquesta bona remesa de jugadors, que ho agafaran amb moltes ganes i de segur que faran un bon paper.

L’infantil femení va endur-se’n una nova victòria contra el EU Moll 37-43. Les jugadores varen tenir una molt bona actitud durant tot el partit. Per variar, el tercer temps va ser el més fluix... per lo vist a les nostres no els hi va bé el descans. Però tot i la baixadeta, al darrer període es varen espavilar i no deixaren que el rival li pregués la victòria.

El junior femení va jugar a casa contra el Petra. En un mal partit on no els va sortir res clar, acabant amb una derrota de 35-71. Però bé, només queda aprendre de les errades comeses i treballar per millorar en el pròxim partit. Cal recuperar-se ràpid d’aquesta derrota i posar més feina i actitud per jugar al nivell que aquest grup pot donar.

Gran  partit ens va oferir el junior masculí, contra La Salle, líder de la categoria. El partit va ser molt igualat durant tota la primera meitat, quedant al descans l’Escolar sis per davall. Al tercer, tot i la igualtat, el rival va aconseguir augmentar a sis punts més. En el quart, el local va perdre el parcial de 10. Acabant amb un resultat de 53-76.

S’ha de destacar l’exemple que va donar l’equip amb set jugadors dels quals tres eren cadets, què van complicar i plantar cara a un bon equip com La Salle, què va jugar un partit a un molt bon nivell i molt efectiu en el tir de tres.

Vull donar la meva enhorabona als jugadors per fer-nos gaudir d’un partidàs com aquell.

Diumenge els cadets anaren a jugar a Llucmajor, on guanyaren de tres punts (59-62). El partit va començar molt ben encaminat pels gabellins, amb una avantatja d’uns 15 punts. Però en el darrer quart, un arbitratge un poc polèmic, afavoria la retallada en el marcador. Malgrat això, l’Escolar va poder aguantar fins al darrer segon.

Per acabar, vull felicitar la convocatòria de tres dels nostres companys de la categoria mini. A un entrenament que es farà diumenge dia 9, i servirà per fer una preselecció per preparar el campionat d’Espanya de seleccions mini masculí i femení, enhorabona!!

Becky Aqua Adjeiwaah Dwomoh, Miquel Santandreu Rodríguez i Maria Flaquer Garau.

També felicitar a una de les nostres entrenadores na Laura Flaquer Juan, que ha estat convidada a formar part del grup tècnic d’entrenadors del mini femení de la preselecció.