Miquel Cabrer de Judo Reshinkan, medalla de bronze a la Supercopa d'Espanya a Vigo



Tots els entrenaments i concentracions realitzades aquest estiu ara estan donant els seus fruits . Campus Cala Ratjada , Viking Camp Noruega , estage estiu Fbj i una mitjana de 5 entrenaments de judo setmanals més preparació física , fa que aquests esportistes comencin a tutejar-se amb el millor de l'àmbit nacional . Si la setmana passada va ser Neus qui va obtenir un bon resultat, aquest cop li ha tocat el torn a Miquel Cabrer .

Miquel comença molt bé el seu camí cap a la medalla en la Super Copa d'Espanya Cadet de Vigo . Més de 600 participants , diversos països estrangers i la quasi totalitat de les Comunitats Autonomies fan d'aquest un dels tornejos de més revelancia del nostre territori nacional . Venç el primer combat contra el representant de Portugal per ippon de " Tate shio gatame " el segon contra el País Basc , també de " Tate " perd contra el català de dos wazaaris i que aquest es proclamaria campió , en repesca venç una altra vegada de " Tate " a la riojana , venç per yuko a Castella-la Manxa i disputa el bronze contra Portugal que venç per ippon de " kami shio gatame " . Sis combats disputats 5 guanyats .

En definitiva Miquel ha demostrat estar en una excel·lent forma tant física com tècnica . Ara lluités en altres copes per a la classificació directa del campionat d'Espanya .