La propera temporada jugarà amb l'Atlètic Balears juvenil de Divisió d'Honor

 








Miquel Marti defensarà, la propera temporada, els colors de l'Atlètic Balears a la categoria de Divisió d'Honor juvenil.

Abans d'explicar l'evolució d’en Miquel en el món del futbol, explicarem el que és la Divisió d'Honor juvenil. Es tracta de la màxima categoria espanyola del futbol juvenil. La formen 7 grups de 16 equips, amb un total de 112 equips repartits per criteris de proximitat geogràfica. La Federació Balear està inclosa en el grup III, al costat de les federacions catalana i aragonesa. Mallorca, Sant Francesc, At. Balears i Menorca són els representants de les Illes Balears, en un grup on competeixen els equips del Barcelona, l’Espanyol, el Saragossa, etc. És una categoria seguida per una gran quantitat d’observadors dels primers equips d’Espanya i de fora, des de la qual molts jugadors donen el salt al professionalisme. Un altre jugador gabellí, en Pau Servera, juguara la propera temporada amb el Sant Francesc, cedit pel Mallorca.
 
El campió de cada grup, al costat del millor segon classificat de tots els grups, disputen, en finalitzar la lliga, el campionat absolut juvenil d’Espanya. D’altra banda, el campió i subcampió de cada grup, al costat dels tercers classificats amb mes punts, participen a la Copa del Rei. Els quatre últims classificats de cada grup baixen a la Lliga Nacional, que és el campionat de màxim nivell juvenil de cada comunitat autònoma.
 
Miquel Martí jugà amb el Escolar fins a la categoria Cadet. La primera temporada de juvenil ho va fer amb el Sant Francesc i la segona amb el Manacor, en ambdós casos en categoria Nacional.
 
Aquesta temporada anirà l’At. Balears, de Divisió d'Honor juvenil, requerit pel nou entrenador d’aquest equip, Jaume Mut, qui l’any anterior entrenà el Manacor de Tercera Divisió.
 
La primera temporada de juvenil en el Sant Francesc, els entrenaments se li van fer molt pesats, en haver de desplaçar-se a Palma. La passada temporada, convidat pel míster del juvenil del Manacor, Pep Sanso, jugà amb aquest equip, al costat d’altres jugadors de Capdepera, amb els quals es van repartir els desplaçaments per als entrenaments.
 
Gràcies a la seva progressió en el futbol, aquesta temporada, com hem dit, jugarà de bell nou a Ciutat amb l’At. Balears. Al mateix temps s’ha de matricular a la Universitat per a continuar amb els seus estudis d'Administració d'Empreses. Ara, el futbol i els estudis els tendrà més a prop, l’un dels altres.
 
El seu lloc habitual en el terreny de joc és el de central. És conscient que haurà de lluitar molt per a guanyar-se la titularitat, ja que l’At. Balears haurà de descartar jugadors abans de començar el campionat. En aquest equip, entrenen cada dia de la setmana, de dilluns a divendres, i en pretemporada ho han fet en sessions de matí i tarda.
 
En Miquel té molta il·lusió davant el nou repte i lluitarà, com en ell és habitual, per a guanyar-se un lloc a l’equip.
 
Des de Cap Vermell, com a qualsevol esportista local, li desitgem molts d’èxits.
 
BEST