inici

Cap Vermell

Crònica del campus de bàsquet 2013

 


 Els passats dies 26,27 i 28 es va celebrar a Capdepera el Campus d'Estiu de Bàsquet, on hi varen assistir 43 nins i nines de categories pre-mini i mini fins a júniorA banda d'estar molt satisfets per la nombrosa assistència, voldríem destacar també  la presència d'al·lots de clubs de pobles veïns com Artà i Son Servera, i alguns també d'un poc més enfora... A més d'això, vàrem prometre un campus molt divertit, on el bàsquet i la convivència en fossin els plats forts, i així ha estat. Ens vàrem trobar tots divendres a la tarda, alguns coneguts i d'altres no, i el diumenge al migdia quan ens acomiadàrem amb una magnífica paella, tots ja érem una família.

 
Durant aquests tres dies els al.lots van estat dividits en tres grups: Jugadors Minis (els més petits), Jugadores Femenines, i Jugadors Masculins. I els monitors-entrenadors encarregats de que tot això funcionàs varen ser : Sebastià Regueiro, Alex López, Lorenzo Baltasar, Guillermo Mir, Antoni Llodrà, Laura Flaquer, Pep Sancho, Sergio Moreno (malgrat no poder assistir per un imprevist, ha fet feina a l'ombra), i el coordinador: J. Antonio Ferrera.
 


Se va treballar durant unes 9 hores tècnica i tàctica individual i 4 hores de competició de tir i d'habilitats. Se va poder fer ús de la piscina municipal 1-2 cops diaris; i els vespres varem preparat activitats lúdiques pels al·lots: gimcana, pista gladiador...

 
 Tot això, que ha sigut una experiència preciosa per tots els monitors que hem assistit, ha estat possible també gràcies a diverses empreses que ens han aportat el seu granet d'arena amb regals per als jugadors, així com també per la gran predisposició i ajuda de la Conselleria d'Esports, en especial Biel Gili. I volem agrair també, enormement, l'ajuda, col·laboració i predisposició de l'Ajuntament de Capdepera, en especial Esports i Joventut.

No ens volem oblidar tampoc d'aquelles persones anònimes que sense cap interès més que el d'ajudar i de fer-nos el campus un poc més especial (pares, paellers, junta directiva, bar poliesportiu...), han col.laborat amb nosaltres de la manera que han pogut!

 
No hi ha res més a dir, simplement moltes gràcies als campistes assistents...esperam que hageu gaudit tant com nosaltres...i esperam que aquest any que ens queda, passi volant i ens tornem a reunir. Ja sabeu que, vosaltres sou els que feis aquest campus inoblidable i del bàsquet un esport molt gran!

 
Grup de monitors del campus de bàsquet de Capdepera.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar