CE Escolar 1968-1969

El passat dissabte dia 12, al bar Juva de Cala Rajada, prengueren taula una quinzena d’antics jugadors del C.E. Escolar, amb la finalitat de tornar-se a veure les cares i reviscolar vells records.

També a nosaltres, antics cronistes esportius, ens convidaren a assaborir i donar recapte del cabrit surat per un dels exjugadors: Mateu Morey Font, condimentat per un cuiner de primera, en Tófol Irles, que va aconseguir que tots ens xuclàssim els dits. Exquissit!

En Joan i na Carola, els “amus” del Juva, arrodoniren la festa amb bon gelat, millors vins i licors de tota mena. No de bades es “Vinero” també va formar part de les hosts de l'Escolar. Estava anunciada la presència de Manolo Garcia-Plata, però aquest va declinar l’assistència per motius de salut familiar.

CE Escolar 1973-1974

Miquel Bestard, Llucià Serra, Pep Gallego, Joan Pascual, Jesús Sànchez, Agustín Muñoz, Joan Llull, Antoni Serapio, Miquel Ferrer, Manolo Ferrera, Nicolau Nadal, Mateu Morey, Irles Trujillo i Joan Rosselló, posaren peus davall taula i colzes damunt i no deixaren res per ses bardisses. Segur que si en Pep Pinya, en Santy, o  Mister H els haguessin vist, més d’un s’hauria hagut de quedar assegut al banquet o dintre els vestuaris.

 

 

 

 

Els qui sotaescriu  va restar embadalit davant de la portentosa  memòria d’aquests homes, el quals, fil per randa, comptaven les seves recordançes balompèdiques: partits, gols, jugades, camps, faltes, talment com si haguès succeït tot el dia abans. I, la veritat, de tornada a casa vaig voler repassar aquelles quasi ràncies cróniques per a comprovar què hi havia de cert en tot el que ens contaren els “dinadors”. I tot era cert. De qualque cosa els havien de servir tants d’anys de fer esport…

¡¡Bon profit!!  I fins a una altra.






MEYME