El descens no apaga els ànims dels seguidors del Mallorca


Un cop acabat el campionat de lliga, es van reunir al bar Juva, local de la Penya Mallorquinista de Cala Rajada, un grup de mallorquinistes de sempre, dels que són de l’equip tant si el Mallorca està a Tercera Divisió com si està a Primera.

El Mallorca va estar representat pel president de la federació de penyes, Miquel Mesquida, i pel nou responsable de l'àrea social del club, Sr. Jaume Colombàs, càrrec aquest en el qual substitueix Jordi Morey. Colombàs és també l’encarregat, des de fa unes quantes temporades, de la grada jove del Mallorca.

Tant Mesquida com Colombàs porten tota la vida sent mallorquinistes, en temporades ocupant càrrecs dins del club i en altres sense ocupar cap càrrec.

En el sopar-reunió també hi van ser presents mallorquinista de tota la vida, com el president de la penya, Sr. Fernando Peñalver, Joan Rossello, Miquel Jesús Esteva, Pedro Flaquer, Jaume Gelabert, Pere Sard, Carlos Loshuertos...





Es va recordar que per aquestes dates de fa 10 anys, a l'estadi d'Altabix d'Elx, el Mallorca va conquerir l'única Copa del Rei que té a les seves vitrines, en una final contra el Recreativo de Huelva, al qual va vèncer per 3-0.

Exquisit sopar preparat per Tòfol Irles, servit com sempre amb delicadesa per Carola i Maria, i amb unes postres amb l’escut del Mallorca, dissenyades per Carola Rosselló (filla de Carola i Joan).

En el sorteig per a netejar els plats, els agraciats van ser Mateu Cant i Pepín Terrassa.

Al final es va brindar pel Mallorca, desitjant tots els assistents que aviat veiem l’equip altra vegada a Primera Divisió.

BETO