Total vots: 201: José A Fajardo 129 vots - Fernando Peñalver 71 vots - 1 nul - Cens: 283 socis

José A Fajardo guanya amb claredat unes eleccions no exemptes de polèmica

Finalment ho celebraren, havien estat qüestionats però la feina d'aquests darrers vuit anys ha estat el seu millor aval. Han estat unes setmanes dures. Aquestes pàgines han estat testimoni del debat i alguna cosa més. No eren unes eleccions polítiques però ho semblaven. L'ambient s'ha escalfat, pot ser de manera innecessària. Seguint el símil fultbolístic, si no joc brut podem dir que hi ha hagut joc subterrani. Lluny del fair play esportiu. La crisi treu les misèries de tot col·lectiu. Tal volta, algunes de les opinions publicades aquí mateix, d'aquí un temps, amb perspectiva, ens semblaran ridícules. Però al contrari de les eleccions polítiques que penalitzen qui governa, en aquest cas han consolidat una trajectòria que hagués pogut tenir un relleu compassat i pactat, lluny de càmeres i focus mediàtics. De fet, Fajardo es presentà perquè no guanyàs Peñalver. I ho ha aconseguit.



Enhorabona a tots: als socis, a les candidatures i, sobretot, als guanyadors. Ara toca continuar la feina i, en la mesura que sigui possible, refer ferides. Ja es parlava abans de tancar les urnes que estaria bé que el guanyador integràs a la junta el perdedor. Però, tot al seu temps. La foto que il·lustra la portada d'aquest article pot ser un bon inici.

Fou una jornada llarga, la de les votacions al Centre Cap Vermell.  Eren les 18.30h i tota la parafernàlia electoral era a punt: cabines, sobres per a l'ocasió, paperetes...









I el més important, la taula electoral. També hi havia un representant de la Federació de Futbol.





Quedaven tres hores intenses de nirvis, reunions informals, telefonades,..., un flux continu de socis anava a votar. Al final, 201 vots. Participació massiva.






Captàrem el vot del candidat aspirant.



Al final, queda l'enhorabona dels candidats. I ara, cap Es Figueral altre cop. A preparar la temporada 2013-14. A continuació teniu l'acta.








CANDIDATURES

President: D. Fernando Peñalver Vico
Vicepresident 1r: Miguel A. Ruedas Sánchez
Vicepresident 2n: José Cazorla Fernández

Secretaria: Francisca Mesa Ferrer
Tresorer: Enrique Martínez Garvi

Vocal-1: Vicente Navarro Royo
Vocal-2: Diego Barroso Moreno
Vocal-3: Mario L Navarro Ordoñez
Vocal-4: Juan Martínez Bauzà

------------------------------------------------------

President: D. José A. Fajardo Fajardo
Vicepresident 1r: Manuel Carrasco Tejada
Vicepresidente 2n: Miquel Bordoy Ferrer

Secretari : Francisco Moreno Pérez
Tresorer: Manuel Granados Tellez

Vocal-1: Manuel Navarro Jiménez
Vocal-2: Rafael Morales Novo
Vocal-3: Manuel Saavedra Hernández
Vocal-4: Agustín Lliteras Sureda