Èxit de participació en el curs impartit per Josep Mascaró a Menorca





El Club Renshinkan ha estat notícia aquests dies ja que Pep Mascaró ha estat convidat pel Club Bushidokan de Menorca per a impartir un curs. Aquest es formava de dues parts, la primera judo infantil, tècniques base fins als 13 anys i la segona judo adults, tècniques de competició. La durada va ser de 3 jornades i cada jornada tant infantil com sènior d'una hora i mitja.

Gairebé uns 40 esportistes van prendre part representant a la quasi totalitat dels clubs de Menorca, i Pep va organitzar el curs d’una forma dinàmica i divertida, les tècniques en la classe infantil es van realitzar mitjançant el joc tant a l'escalfament i com a la classe mateixa. Referent a la classe dels adults l’enfocament va anar dirigit cap a les tècniques de competició, els escombrats en Tachi waza, les formes bàsiques d'atac judo sòl, tori entre cames d'uke i sortides del osaewaza, van ser el plat fort de les jornades.

Una vegada més va agradar molt l'enfocament de les classes i van ser molt aplaudides per tots els allà presents.

 

NEUS POU A LA RECERCA DEL PASSAPORT PER A LA FINAL DEL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT, A BARCELONA

Aquest dissabte la Federació Catalana serà l'amfitriona del Campionat. Espanya fase sector absolut. Les federacions murciana, valenciana, catalana i balear, mesuraran les seves forces per classificar al màxim dels seus competidors. Neus Pou juntament amb els altres membres de la selecció Balear tenen un clar objectiu, quedar entre els tres primers del seu grup i així obtenir plaça per a la súper final que se celebrarà el 11 de maig a Madrid. Neus milita en la categoria de 52-57 kg.