Hola estimada família de l’Escolar

Som en Toni Fajardo, i com sabeu me present a les pròximes eleccions del CE ESCOLAR.


No havia pensat amb cap eslògan però després de sentir i veure el que he vist els darrers dies, crec que un bon eslògan seria,” per un vell escolar però en constant renovació i modernització”. A continuació vos posaré un parell d’exemples:


Fa 8 anys, quan vàreM començar, ens vÀrem trobar un camp amb algunes mancances i deficiències que a poc a poc hem anat subsanant i ha quedat així com ara el coneixem, amb publicitat a les grades per donar més color, vàrem posar cadires a les grades per estar més còmodes i acabar de vestir el camp. Per cert, al camp també li varem canviar la gespa, vàrem canviar l’entrada de lloc per conseguir una major facilitat i seguretat. Vàrem llevar el túnel de devora el camp, també per llevar perill als nins i fer-ne un a l’altre costat de la pista. Em vénen més coses al cap: vestuaris, pàrquings, dutxes, ordinadors, sala del massatgista, règim intern, etc... Però tampoc vos vull embafar.


En el tema esportiu, durant 8 anys, no hem canviat la nostra filosofia esportiva (per cert, aquesta filosofia la ve fent el club durant més de 20 anys) Som un club de poble, això vol dir que som un club social on tots els nins han de poder jugar a futbol (sigui quin sigui el seu nivell o la seva situació familiar) i això s’ha aconseguit, perquè jo almanco no conec cap nin del poble que hagi quedat fora jugar a futbol.


Fins a una categoria es fan els equips per edat per poder passar gust de jugar a futbol entre amics, als partits oficials tots juguen un mínim de minuts (sigui quin sigui el seu nivell) i feim un seguiment d’entrenaments i minuts que sempre està a disposició de tots els pares. A partir d’una edat passen a competició i aquí segueixen jugant tots, però ja donant un poc més d’importància a la competició fins arribar al primer equip, que és la meta i el mirall de tots els jugadors del futbol base.

No em vull estendre més, però sí dir-vos que en pocs dies vos informarem del programa que durem a terme els propers 4 anys i els companys que m’acompanyaran en aquest projecte.


Moltes gràcies anticipades i, si voleu, ens veurem pel camp i no dubteu de demanar-me si teniu cap dubte o suggeriment
.
Toni Fajardo
Candidat a la presidència del CE ESCOLAR