El Judo RENSHINKAN  asonsegueix  10 medalles d'or, 6 d'argent i 11 bronze en el trofeu de Lloseta de Judo Infantil








El Renshinkan  va tenir una gran actuació dijous Sant Santo  a Lloseta, seu del Trofeu de Judo Infantil i primer stage Vanessa García. Al voltant de 200 joves van participar en representació de la quasi totalitat dels clubs federats de Mallorca. Les categories que estaven en joc eren dels 7 al 16 anys, cada un en el seu respectiu grup d'edats masculí i femení. Finalitzat d'acte els representants del club del Llevant mallorquí van obtenir els següent resultat:

Medalles d'or: CARLES RIERA GELABERT, ANNELIESSE MIRO, JOAN TONI GALLARDO, CRISTIAN CANO, DENISSE ALMUNA, JAUME CABRER LLODRÀ, LILY GRACE HOBSS, ISMAEL GUILLEN GARCIA, JESSICA GÓMEZ JONSEK i ADRIÀ FEMENINA GINARD.

Medalles d'argent: SAIF EL ARJOUNI, LOURDES FIOL HASELL, IRENE ALBA GALAN, VICTOR MANUEL MORALES, SARA CHAVEZ DONOSO i TOMÀS PEDRO FIOL HASELL.

Medalles de bronze: RAÚL CABRERA BARBA, SEBASTIAN WNUK-DIPINSKI, SERGIO RAMOS, SAMUEL MARTIN AVIA, PABLO CABRERA BARBA, BIEL SERRALTA, JUAN DANIEL MIRO, SOFIA NIETO, ZAIRA CASTILLO, CRISTINA CONEJO i YERAI MATAMALAS ZUZAMA.

Aquest cap de setmana  FRANCO SERGIO GONZALEZ, lluitarà a Madrid la Lliga Nacional Júnior

Franco Sergio, ha  estat convocat per la delegació de judo de Mallorca. Aquest cap de setmana té un seriós compromís defensant els colors de Mallorca davant els millors equips del territori nacional. La seu de la competició és  Villaviciosa de Odón. Acompanyant a Franco Sergio aniran els delegats de l'equip, el seu professor, Josep Mascaró, i  Udoka Sunday  i  9 esportistes més en representació de diferents clubs de Mallorca.