El líder cau en Es Figueral

Escolar, 2 - At. Rafal, 0














Preferent
Escolar, 2 – At. Rafal, 0

Escolar: Peret, Servera, Cascales, Abdulaye, Ángel, Xampi, Rigo, Faba, (minuto 79 Gayà) Pacheco, (minut 71 Miguel) Isma, (minut 88 Sergio) i Edu Flaquer.

At. Rafal: Iván, Toni Silvano, Adri, Juanjo, (minuto 71 Yonni) Marc, (minuto 86 David) Turu, Alex, Titi, Víctor, Cristian, (minuto 78 Juan) i Miguelon.

Gols: Edu Flaquer, en els minuts 51 i 95.

Victòria de prestigi i de les que donen moral. La visita del líder al cap d’Es Figueral va suposar molt més que tres punts, ja que amb aquesta victòria l’equip de Capdepera pot mirar la classificació amb una mica més de tranquil·litat. Segons informa Futbol Balear, el partit no va ser cap cosa de l’altre món, amb molt de centrecampisme i poques ocasions de gol.

Nota de la Redacció: El nostre col·laborador “Saeta”, que no vol entrar en polèmiques ni enfrontaments, ens ha deixat. Ens sap greu i voldríem que es repensàs aquesta decisió. Té les portes obertes per tornar, quan vulgui. Mentrestant, anirem fent una pinzellada des de la distància, a fi d’analitzar, encara que sigui per damunt, l’actualitat de l’Escolar.

------------------------------------------

Juvenil
Penya Arrabal C, 0 – Escolar, 2

Fèmines
Descansa

Cadet
Escolar, 3 – Sollerense, 2

Infantil A
Es Pla, 1 – Escolar, 2

Infantil B
At. Escolar, 3 – Alaró, 3

Aleví A
Penya Arrabal, 5 – Escolar, 2

Aleví B
At. Escolar B, 3 – Son Oliva At., 3

Aleví C
Cala d’Or, 6 – At. Escolar A, 3

Benjamí
Escolar, 6 – At. Manacor, 1

Benjamí B
Descansa

Prebenjamí
Cardassar A, 2 – Escolar, 0