PREFERENT
ESCOLAR, 1 – ESPORLES, 1

CE Escolar: Peret, Ivan, Angel, Abdu, Cascales, Fran, Pacheco, Isma, Bernat, Gayà i Edu.

CE Esporles: Trias, Peque, Sebas, T. Jaume, Yassin, Jerome, Guillem, Ruben, Pit, Josete i March.

Àrbitre: Lopez Coll, excesivament targeter. Líniers: Cabenelles i Llabres, regulars

Canvis

Escolar: Faba, Rigo i Marti

Esporles: Bordoy, Bobet, Morey i Gaspar

Horabaixa solejat en es Figueral, però amb un vent molest per a la pràctica del futbol.

Partit infame el jugat aquest diumenge per part dels dos equips, amb futbol més de Tercera Regional que de Preferent. L’Esporles, que és un dels equips mes fluixos de la categoria, ha aconseguit un punt gràcies a la seva lluita i persistència davant un Escolar sumit en la mediocritat.

Com la setmana passada, hem de tornar a repetir els mateixos problemes de cada jornada: falta d’intensitat (jugadors que no posen el peu), relaxació (jugadors que juguen caminant) i regals gratuïts al contrari (falta d’intel·ligència i de tècnica).

La situació a la banqueta es d’"encefalograma pla" ja que al cos tècnic li falten idees. Cada diumenge es repeteixen els mateixos errors i els plantejaments tàctics son de tebeo.

Començà el partit amb domini de l'Escolar. Al minut 10, jugada de Fran, que obrí molt bé el joc a la banda, a  Bernat, aquest centrà i Edu Flaquer rematà al fons de la xarxa (1-0). Sens dubte, la millor jugada del partit. Minuts més tard, Isma, sol davant porteria, rematà de cap, fora. A partir d’aquí, el control del partit passà a ser de l'Esporles, però era un domini infructuós i sense perill. A  la primera part, només ressenyar un xut d’Edu, que sortí desviat.

Als inicis de la segona part, una altra bona  jugada d'Edu i Bernat, aquest centrà però Gayà no arribà a rematar. Al minut 68, el jugador local Bernat, que ja tenia targeta groga, s'autoexpulsà quan protestà incomprensiblement una decisió de l’àrbitre. Aquest fet enfonsà l’Escolar i l’equip blanc i verd, amb deu jugadors, començà a sofrir, quan tenia el partit totalment controlat. L’entrenador local, Varon, va fer dos canvis d’urgència i entraren Faba i Rigo, els quals no aporten res de res a l’equip. L’Esporles, amb superioritat numèrica, s’estirà i passà a dominar el partit amb autoritat. L’equip gabellí, amb deu jugadors ho passà molt malament, va perdre el mig del camp i reculà cap a la seva àrea. Al minut 78, primer avís,  mala sortida de Peret ,que deixà Pit sol davant porteria, però Abdu, molt atent, arribà a rebutjar.  Al minut 85, en un error colossal de la defensa local, Pit marcà l’1-1. Incomprensiblement, a la part esquerra de l’àrea hi havia tres jugadors locals mirant relaxadament el davanter que estava sol com un mussol. Al minut 90, l’àrbitre va xiular un fora de joc molt dubtós a Edu quan se n’anava directe cap a porteria. Hagués estat un miracle.

Per l’Escolar, cal destacar els jugadors Abdu (atent i expeditiu), Fran (lluitador i omnipresent) i Edu Flaquer (persistent i decisiu).

Suposam que després dels dos darrers partits les coses continuaran igual en es Figueral i que res passarà. I és que la directiva sembla cansada, els tècnics semblen  incapaços i alguns jugadors estan més que desmotivats. Pel be de tots, esperam no "flirtejar" amb el descens a 1ª Regional.