Activitats organitzades el el marc de les V Jornades d'esport base: " El camí de la formació a la competició"



- futbol sala 3x3

- bàsquet 3x3

- globus captiu

- zumba










Futbol sala 3x3

El divendres 1 de març, el Server Municipal d’Esports va organitzar el primer 3x3 de Futbol Sala per a categories escolars. Aprofitant el dia de les Illes Balears i que tots els nins del poble no tenies classe ni activitats extraescolars el torneig va tenir una gran participació amb aproximadament uns setanta participants dividits amb les següents categories: Pre-benjamins, Benjamins, Aleví, Infantil i Cadet.



Equips que van participar i les classificacions foren:

Pre-benjamins: 1Momia Team, 2 Equipazo, 3Tontotop, 4 Escolar B i 5 Cross

Benjamins: 1 Galacticos i 2 Fc Escolar

Aleví: 1 Los pelotudos, 2 Apañaos Estais i 3 Els Lleons

Infantil: 1 Drem Team, 2 Pequeño Dream Team, 3 El Gran dream team, 4 The Galctics i 5 Los Ticky Tacka.



Cadet: 1 Los Indomables, 2 The Olimpic Legends i 3 Los Galacticos.



Bàsquet 3x3

Aquest passat dissabte es va realitzar el primer 3x3 del bàsquet organitzat pel Servei Municipal d’Esports i amb l’ajuda i col·laboració del Club Atlètic Escolar i el bar “Es Figueral”.

El torneig va estar compost per 13 equips: Quien Lo escuche es Gay, Somos la Leche, Blue Mambas, Harlem Shake, Man in Black, Es Port, Gorma's, El micro no funciona, Macropus Rufus, Basquet jurasico, Las Zumbás, Myotragus Balearic i The Mix- Team.

Després de la realització de 9 jornades enfrontant-se tots els equips entre ells i més de dues hores de partits la classificació fa ser:



Per finalitzar volem agrair la participació als més de 50 jugadors i jugadores d’aquest atractiu esports. I també a l’ajuda i la col·laboració de tots i cada un d’ells.


Zumba

Diumenge, 3 de març, al Centre Cap Vermell es va celebrar una diada de Zumba amb una gran participació tant de gent del municipi com gent de municipis veïnats.
Una diada que fou possible per la col·laboració del gimnàs Jet-7. Us mostram unes fotografies.









Globus captiu

Diumenge, 3 de Març, a l'antic recinte de la Copa Davis, Illes Balears Ballooning juntament amb el Servei Municipal d'Esports van muntar un espectacular Globus aerostàtic perquè tots els nins i nines del municipi tingueren l'oportunitat de pujar i veure Cala Rajada i Capdepera des d'una altre perspectiva. Hi va haver una gran participació, que fou possible a la bona climatologia.

Moltes gràcies a Illes Balears Balloning per fer aquest esforç i participar de les V jornades formatives.