L'equip de Capdepera no va jugar un bon partit

S'Horta, 0  

Escolar, 0Una crònica de Saeta

(foto arxiu www.futbolbalear.es)


Preferent
S'Horta, 0 – Escolar, 0

S'Horta: Vidal, Ferriol, Hernandez, Iniesta A., Bousbaa M., Joaquin, Nchuachuma, Iniesta Alej., Bousbaa Y., Torrejon i Mondejar

Escolar: Peret, Xampi, Martí, Ángel, Bernat, Rigo, Fran, Gaya, Cascales, Faba i Edu

Àrbitres:
Santos Arena (bon arbitratge), Cruz y Pozuelo

Canvis:
S'Horta: entraren Perez, Torrejón i Salguero
Escolar: entraren Servera, Iván, Pacheco i Isma

Horabaixa fresc al camp de Na Lleona amb assistència de poc públic del petit poble del Migjorn.

Mal partit el que oferiren ambdós equips, i després dels 90 minuts va donar la impressió que més que guanyar un punt, l'Escolar en va perdre dos, davant un rival molt inferior tècnicament. L’equip d'en Xisco Varon en cap moment va saber com superar la mediocritat de S'Horta, equip que segurament tendrà problemes per mantenir la categoria de Preferent.

A la primera part, el conjunt gabellí no va xutar ni una sola vegada a porteria i es va deixar dur per el joc embullat i lleig dels locals. La falta de precisió i les contínues pèrdues de balons al mig del camp (regals i més regals) varen fer que el conjunt local tengués dues bones ocasions que, afortunadament, no va saber materialitzar.

A la represa, el joc de l’Escolar va millorar al mig del camp, cosa que li va permetre dominar totalment la segona part. Així i tot, fruit de un desordenat atac de l’equip local, al minut 25, l’àrbitre pità un penalty contra l'Escolar, per mans de Xampi. La pena màxima la llançà Torrejon pero fou magníficament aturada per Peret, en una gran estirada.

Al minut 29, el jugador llorençí Rigo, un dels pocs que va intentar jugar la pilota, va tenir una bona ocasió però el seu xut sortí desviat per molt poc. Minuts més tard, l’àrbitre tengué l'única errada del partit en anular un gol legal, de cap d'Edu Flaquer, sengons sebla per un inexistent fora de joc.

L’entrada de Pacheco, Ivan Campos i Isma va millorar el joc de l’equip, encara que aquests canvis es varen produir, en la nostra opinió,  massa tard. Fou precisament Pacheco qui va tenir la millor ocasió del partit, quan el seu xut s’estavellà en el travesser de la porteria de Vidal.

En definitiva, decebedora actuació d’un Escolar amb poca ambició (tres xuts) i pobre joc. Aquest equip té prou qualitat per jugar millor i aspirar a mes.

El proper diumenge toca el Xilvar (9è classificat, amb 27 punts), equip situat just per damunt l'Escolar.

Saeta

-------------------------------------------------------------

Juvenil
Son Sardina, 2 – Escolar, 2

Fèmines
Juv. Bunyola, 1 – Escolar, 4

Cadet
CC Saanta Catalina, 4 – Escolar, 3

Infantil A
Son Ferrer, 1 – Escolar, 2

Infantil B
At. Escolar, 0 – Barracar, 5

Aleví A
Escolar, 1 – Barracar A, 0

Aleví B
At. Escolar B, 10 – Rec. Victòria, 2

Aleví C
Es Pla B, 3 – At. Escolar A, 6

Benjamí A
Escolar, 7 – S’Horta At., 1

Benjamí B
Olímpic, 12 – At. Escolar, 0

Prebejnamí A
Escolar, 3 – Felanitx B, 0