Gran victòria per acabar l'any
Pla de na Tesa, 1 - Escolar, 4



















foto: www.futbolbalear.es

Preferent
Pla de na Tesa, 1 – Escolar, 4

 

Pla de na Tesa: Ramos, Sancho, Sánchez, Romero, Morey, Bauzà, Serrano (Ortega), Andújar, Vila (Mayor), Carbonell (Rodríguez) i Fortis.

Escolar: Peret, Servera, Cristian, Bisellach, Ángel, Isma (Gregorio), Ferrer (Pacheco), Gayà (Mario), Rigo, Marc i Edu Flaquer.

No es podia donar millor resultat per a tancar l’any i la primera volta. Davant un Pla de na Tesa que es troba en una situació semblant a la de l’Escolar, l’equip verd va fer una passa decisiva per a sortir de la part baixa de la classificació. Atenent com li costa fer gols a l’equip, aquestes quatre dianes, i més enfora d’es Figueral, són com un bàlsam. La victòria en aquest cas és indiscutible, tant pel resultat com pel joc, ja que els jugadors de Xisco Varon es mostraren superiors en tot moment i el resultat no va perillar mai. Els gols de l’Escolar els marcaren Servera, Isma, Ferrer i Marc. Entrenador i jugadors es poden menjar els torrons una mica més tranquils, tot i que encara “només”  es troben quatre punt per damunt el darrer classificat.

En aquesta darrera crònica de l’any, la redacció de “Cap Vermell” desitja un feliç 2013, ple de victòries, a entrenadors, jugadors, directius i aficionats de la gran família de l’Escolar.


Juvenils
Sineu, 4 – Escolar, 3