Escolar, 3 – Arenal, 0

Escolar:  Peret, Campos, Abdulay, March, Faba (Sergio), Isma (Genovard), Pacheco (Alberto), Servera, Rigo (Gregorio).

Arenal: Escoto, Soteras, Riutort (65 Comas) Capo, Gallego (P. García), Vaquer, Plomer (Expósito), Eljanraqui, Calle, López Torres.

Gols: Edu, Isma i Genovard.

La victòria davant l’Arenal és d’aquelles de pretigi, de les que fan augmentar considerablement l’autoestima i fan oblidar jornades passades, quan els resultats no acompanyaven i la pilota no volia entrar de cap de les maneres. No oblidem que l’equip arenaler arribava a Capdepera amb la condició de líder i amb una estructura d’equip molt semblant a la que presentava la temporada passada a Tercera Divisió. Però, damunt el terreny de joc, el líder va semblar l’Escolar, que es mostrà superior en tot moment i va merèixer la victòria sobradament, per bé que els gols no arribaren fins a la segona part, els dos darrers ja cap al final del partit. En definitiva, un triomf de l’equip verd per a remuntar posicions i fugir de la zona perillosa de la classificació. Pensar en altres coses, ara mateix, sembla prematur.

Juvenil
Escolar, 6 – Penya Arrabal C, 1

Escolar: Nebot, Fran, Marcos, José Ramón, Xisco, Garcia, Aso, Crespo, Niño, Àlex i Enric.

També jugaren: Aitor, Jorge, Cardaix, Tomás i Gustavo.

Gols: José Ramón (2), Àlex (2), Enric i Niño.

Els juvenils comencen ser alguna cosa més que una esperança. Partit rere partit es van consolidant com un dels equips a batre del seu grup i, ara mateix, ja han assolit el primer lloc de la classificació, després que el Xilvar perdés en el seu camp, davant el Sóller. El partit davant un Penya Arrabal amb bons jugadors però molt tendre, va tenir dues cares: la primera va ser molt igualada, com ho demostra el resultat amb què s’arribà al descans (1-1), i en què fins i tot, els visitants s’haurien pogut avançar en el marcador; a la segona, en canvi, l’Escolar va imposar la seva llei i el seu poder físic i, pràcticament, va passar per damunt d’un rival que, a mesura que arribaren els gols, va afluixar la seva resistència.