Ja saben què és guanyar!

Escolar, 5 - Sp. Sant Marçal, 2

Escandalosa victòria dels Juvenils: Escolar, 17 - Palma Son Gotleu, 0


foto: www.futbolbalear.es
Perferent
Escolar, 5 – Sp. St.Marçal, 2

Escolar: Gonzalo, Xampi (Abdualay) Ivan, Ángel, Fran, Edu, Faba, (Isma), Cascales, Bernat, (Pacheco) Gayà, Alberto, (Rigo).
Sp. Sant Marçal: Cerdà, Amador, Ortega, Iniesta, Llompart, Toscano, Perelló, Vila, Seguí, Russo, Agus.

Gols: Gayà (3), Pacheco i Edu

Un sol gol en set partits, i ara, de sobte, cinc en un sol partit. Això i així és el futbol. La sequera que patia l'equip l'havia fet entrar en una mena d'impotència que no es veia com es podia trencar. El diumenge, contra l'Spòrting Sant Marçal, la pilota, per fi, va voler entrar, i l'equip, que no és que jugàs molt millor que en altres ocasions, va assobrir el gust dolç de la victòria.  Sí que és vera que, després d'una primera part més aviat ensopida, a la segona es va sortir amb més convicció i, especialment Gayà, es trobà el camí del gol, un camí imprescindible per anar guanyant partits i començar a guanyar posicions a la taula classificatòria. De moment, ja no som coers!

Juvenil
Escolar, 17 – Palma Son Gontleu, 0

Escolar: Nebot, Fran, Gustavo, José Ramón, Xisco, Garcia, Aso, Crespo, Niño, Enric i Àlex.
També jugaren: Tomàs, Jorge, Aitor i Cardaix.

Gols: Niño (3), Alex (2), Enric (6), Xisco (2), Garcia, Tomàs, Aso i Aitor.

Ho deim en titulars: una victòria d'escàndol. Als pocs minuts de joc, els locals ja havien aconseguit tres gols i aquests no aturaren de caure fins aconseguir aquest resultat gairé d'hanbol. Entre que els verds, enfilats en el segon lloc de la classificació i amb un començament de lliga impressionant, es troben en estat de gràcia, i que el rival era molt i molt fluixet, idò això, que no hi va haver partit i l'equip que entrena en Pep Fuster va ser una autèntica piconadora. En cròniques passades dèiem que les victòries arribaven però que el joc només era regular, però en els dos últims partits també s'ha començat a veure bon futbol i potser, tot i que encara és molt prest, podem començar a fonamentar esperances de recuperar la categoria que es va perdre la temporada passada.

Fèmines
Escolar, 0 – Collera “C”, 9

Cadet
San Cayetano, 0 – Escolar, 13

Infantil F11 A
Descansa

Infantil F11 B
AT Escolar, 5 – San Pedro At., 2

Aleví A
Manacor, 6 – Escolar, 1

Aleví B
Calvià, 6 – At. Escolar, 0

Aleví C
At. Escolar A – 9 – Barracar B, 3

Benjamí A
Artà A, 1 – Escolar, 0

Benjamí B
At. Escolar, 1 – Felanitx, 5

Prebenjamí A
Escolar, 2 – Santanyí, 2