L'Escolar continua sense saber guanyar

Xilvar, 2 - Escolar, 1


foto: www.futbolbalear.es
Preferent
Xilvar, 1 - Escolar, 0

Xilvar: Mayol, Alomar, J. Coll, José Luis (Ballesteros), Amengual (Marce), Steven (Blanco), Ll. Coll, Lorenzo, Reynés, González (Martorell), Mostafa Jama (Márquez), Rotger.

Escolar:
Pere, Servera, Cristian, Ángel, Fran, Rodrigo, Isma (Sergio), Rigo (Gayà), Ivan, Edu Flaquer, Moreno (Pacheco).

A la quarta... tampoc! L'Escolar va tornar perdre, aquest diumenge, en el sempre complicar camp de Selva i ara ja ocupa la darrera plaça de la classificació, en solitari i amb un també solitari punt de dotze possibles. Afortunadament, això està passant en el començament de la temporada, quan queda tot un món per poder rectificar, sempre que l'equip no entri en una dinàmica negativa cada vegada més feixuga. Recordem el que li passà a l'Artà, la temporada passada: tots crèiem que era una cosa passatgera i que se'n sortiria, però no va ser així i baixà a 1ª Regional. 

Les impressions que hem recollit d'aquest partit tampoc són gaire encoratjadores. L'Escolar va plantar cara i no va donar el braç a tòrcer, però també va donar mostres d'una alarmant impotència, tot i marcar el primer gol de la temporada. En tot cas, aquest arribà en el minut 90, obra de Gayà, quan ja no hi havia temps de res i, segons sembla, el Xilvar no va patir gaire per treure endavant el partit.

El proper diumenge l'equip torna sortir fora, aquesta vegada al camp del Rotlet Molinar; amb la necessitat cada vegada mës imperiosa de guanyar: a veure si a la cinquena ës la bona.



Juvenils
Escolar, 3 - Ciutat de Palma, 2

Per l'Escolar, jugaren:

Nebot, Garcia, José Ramón, Gustavo, Niño, Aso, Fajardo, Crespo, Enric, Aitor, Àlex. També sortiren: Tomàs, Jorge, Marcos i Cardaix.

Els juvenils s'han abonat a la victòria, tres de tres i primers a la classificació. Però, siguem realistes: el partit contra el Ciutat de Palma va ser espès, travat, amb un futbol gens ni mica brillant. Això sí, l'equiup lluita i va sumant, i fent un coixí molt confortable per quan arribin rivals més complicats i les inevitables derrotes. El dissabte, els verds s'avançaren en el marcador, gràcies a un goll d'Enric, però abans del descans els de Ciutat anivellaren el marcador i, ja a la segona part, li donaren la volta. L'Escolar, a pilota aturada (penal i falta, transformats per José Ramón i Álex, respectivament), acabà enduent-se el matx i aconseguint tres punts més. Que duri la ratxa!


Infantil A
Escolar, 6 - Port de Pollença, 0

Infantil B
Collera At, 2 - Escolar, 2