Per cinqué any consecutiu i després d'una llarga lesió (en disposar del vídeo l'activarem)


La consellera Catalina Soler, acompanyada de membres de la institució insular, ha lliurat el premi d'aquesta cursa,
la més destacada del programa nocturn a l'hipòdrom de Son Pardo, dotada amb 2.400 euros en premis.
Son Pardo, 7 de setembre de 2012.

A les regnes de Toni Frontera guanya la clàssica del gran Premi Diada de Mallorca per cinquena vegada consecutiva en un clar domini físic i tàctic, segons conten les cròniques.

'Nit de Llevant' menat per Antoni Frontera s'ha adjudicat el XII Gran Premi Diada de Mallorca 2012. L'egua propietat de Joan Llabata, president de la Federació Balear de Trot, i de Joan Pascual, ha marcat un temps d'1,17,5. En segon lloc ha quedat l'ego menorquina 'Lluna Plena', a les ordres de Carlos Pons amb un temps 1,17,7, mentres que la tercera plaça ha estat per Malone que, menat per Xisca Andreu, ha marcat un temps d'1,17,8, el mateix que 'Siurell', que ha quedat quart conduït per Cristina Velasco. 

La prova, la més destacada del programa nocturn de Son Pardo, s'ha disputat en una distància de 2.650 metres i ha repartit 2.400 euros en premis.
L'acte, que obre el programa d'esdeveniments per celebrar la Diada de Mallorca 2012, ha comptat també amb l'assistència de Joan Antoni Ramonell, director insular d'Esports, els seus homòlegs en Relacions Institucionals i Projectes, Maribel Crespí i Segismundo Morey, respectivament, així com de la coordinadora de l'àrea de Menors i Familía de l'IMAS, Teresa Martorell, entre d'altres.