Els judokes del Reshinkan participaren al torneig de judo de les festes de Sant Roc 2012, de Cala Rajada

- El Renshinkan organitza una vegada més el Torneig de judo de les Festes patronals de Cala Rajada.

- L'equip de judo paralímpic es prepara a Mallorca



Aquest tipus d'esdeveniments es diferencien dels clàssics tornejos  ja que no es realitzen en Poliesportius, sinó que el seu lloc ideal pot ser el capvespre a l'aire lliure a la cèntrica plaça del poble, en aquest cas la concorreguda Plaça dels Pins.
Van prendre part la quasi totalitat dels pobles de la comarca del llevant mallorquí, Manacor, Sant Llorenç, Sa Coma, Son Servera, S'Illot i els amfitrions de Capdepera i Cala Rajada. Les edats participants eren totes les infantils, també com a espectacle les categories absolutes masculines femenina. En total va haver una participació de 72 judokes. Las modalitats en joc van ser la d'exhibició de randori i l'inici de la competició amistosa, ja per als més petitons, i que aquesta va ser de l'agrat dels allà congregats.
S'inicia l'acte amb la presència de regidors, de Festes, Carmen Corraliza, i d'Esports , Fernando Martínez. Un cop finalitzades les competicions, aquest va ser l'encarregat de lliurar els premis. 



Els grans vencedors són els que anomenem a continuació:
NIKLAS WESTPHAL, XISCO GARCIA, JOSE MANUEL MORALES, NEUS POU, ADRIÀ FEMENIA, JOAN ANTONI GARCIA, XAVIER MIQUEL, AITOR RODRIGO,  PEDRO FEBRER, MANOLO FERNANDEZ, SEBASTIÀ MORALES, ALEX VIVES, ZAIRA CASTILLO, LARA SCHULTER, JOAN BRUNET, TOMAS BOSCH, VICTOR MANUEL MORALES, CRISTINA CONEJO, HECTOR HERRERA, DANIEL MERINO, SERGIO RAMIREZ, LLUC CONEJO, CRISTIAN CANO, SAMUEL MARTIN, IRENE ALBA, DENISSE ALMUNA, SHAILA, WASSIM EL ARJOUNI, BIEL SERRALTA, ALEXANDRE ARACIL, JAN TOUS, SERGI VEGA, JOAN ANTONI GALLARDO, SAIF EL ARJOUNI i ISMAEL GUILLEN.


JUDO RENSHINKAN: L'EQUIP NACIONAL DE JUDO PARALÍMPIC  FA LA SEVA POSTA A PUNT A MALLORCA.

La selecció espanyola  d'invidents és la que representarà l’esport de judo a les Paralimpíades de Londres 2012. Ells són sempre  benvinguts a la nostra illa ja que porten bastants anys participant en el  Trofeu Internacional  Renshinkan. Ara estan ultimant la seva posada a punt en el polisportiui de Sineu, seu de les trobades federatives en què tots els clubs estan convocats. Els entrenaments són molt d'interessants, com no podia ser d'altra manera, en tractar-se de l'equip Nacional.  En aquestes preparatòries estan convidats els nostres judokes, que gaudeixen aprenent d'esportistes dnt d'aquest alt nivell esportiu i humà.