Les parelles Zanotta/Williman i Mercade/Dièster  pòdiums al torneig de vòlei -platja de  Cala Agulla







   Amb gran èxit es va dur a terme la segona prova del Circuit Balear de Volei Platja a Cala Agulla organitzada pel Club Vòlei Artà, de la mateixa van participar 24 parelles masculines i 6 femenines.
   En categoria Femenina les triomfadores van ser Laura Mercade / Astrid Dièster que van vèncer a Crispa Paredes / Clara Diaz per 2-0 (21-12/21-18), en tercer lloc va finalitzar la dupla integrada per les germanes Pocovi.



A la categoria Masculina els Campiones van tornar a ser Nicolas Zanotta / Guillermo Williman que van derrotar a Javier Garcia / Joan Beltran 2-1 (18-21/21-19/15-13) en una gran final, en tercer lloc va quedar la dupla integrada per Pedro Verd / Joan Perelló que van vèncer a la dupla Jose Luis Oliva / Pedro Mañas.



Sens dubte que la prova va ser un èxit i en gran part es a degut a la col · laboració de l'Ajuntament de Capdepera, Restorante O 'Sole Mio, Discoteca Keops i l'Hotel Bellavista, enhorabona a tots els participants i els esperem al 18-19 d'agost en la Quarta prova del Circuit.
 

Pel que fa a les parelles locals  Carla Pascual/Paula Pascual van quedar a la cinquena posició, sense poder arribar a la semifinals femenines però assolint una bona actuació al torneig.  En Juanma Vadó ha estat el representant local masculí (fent parella amb Jaume Juan de Manacor) millor classificat,  amb una grillant cinquena posició perdent el pas a les semifinals davant els  finaliste Garcia/Veltran.

La parella guanyadora Williman/Zanotta són d'Uruguai però residents a Cala Rajada  i entrenen a Cala Agulla des de fa dos anys. A Cala Rajada tnenla seva base per a preparar els circuits mundialsm les classificatòries olimpiques i les diferents profes dels circuits autonòmics d'Espanya.