Jaume Moll coordinarà els dos Campus de futbol i el torneig de futbol 7 de l'Escolar












Dos campus de futbol i un torneig de futbol 7, organitzats pel Escolar amb la col·laboració del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, coordinats pel professor d'INEF Jaume Moll, tindran lloc al camp de futbol des Figueral de Capdepera

Campus A. Del 9 al 13 de juliol, per a nins a partir dels quatre anys, fins a l'edat de cadets (15 anys), en horaris de 18 a 20 hores. Entrenadors de l'Escolar, jugadors del club, juntament amb Pau Servera jugador del Mallorca juvenil, Marti jugador del Sant Francesc juvenil i probablement Abdon, jugador del Mallorca, seran els encarregats de dirigir aquest campus.

Campus B. Per a nins de 5 a 12 anys, del 2 de juliol al 27 de juliol, ampliable a dues setmanes més. Els horaris seran de 9 a 13 hores per al futbol i de 13 a 14,30, pels interessats en quedar a classes de repàs que els serà impartit per una professora llicenciada.
Aquest campus serà dirigit per monitors que tinguin fet el mòdul superior i entrenadors de futbol amb títol. Es treballarà amb l'aprenentatge i perfeccionament del futbol.

Els nins interessats podràn participar al campus B als matins i en el A pels capvespres


TORNEIG DE FUTBOL 7
 Els dies i horaris dependràn dels equips inscrits, el torneig es desenvoluparà durant dues setmanes, en el  mes de juliol o agost. Si són menys de vuit equips el torneig serà de lliga. Si són més de vuit es faran dos grups, jugaran una lliga entre cada grup i després enfrontament directe entre ells, per exemple el primer d'un grup s'enfrontés contra l'últim de l'altre grup i s'aniran eliminant.


BETO


Per a l'inscripció s'han d'adreçar a Jaume Moll, telèfon 639220105 o Toni Fajardo telèfon 63934682