El Centre de judo  Renshinkan organitza el 3r stage de Judo a Cala Rajada






    El Centre de Judo ha tornat a ser notícia amb una nova activitat organitzada per aquesta escola de judo, que manté un ritme d’activitats molt intens. La darrera ha tingut lloc a Cala Rajada, amb motiu de l’organització del 3r stage de Judo de Cala Rajada, que se va dur el passat cap de setmana, per dies 15 a 17 de juny, en el que han participat uns 60 esportistes, als que hem d’afegir els pares/mares i acompanyants. La concentració va tenir lloc a l’hotel Bellavista i la trobada la podríem qualificar d’èxit total, tant per la nombrosa participació com per les moltes activitats dutes a terme.
   Durant uns dies els nins i nines participants pogueren fer esport mom ara judo, escalada, futbol i excursions, i activitats lúdiques com jocs de piscina i platja, i passejos per Cala Rajada. L’acte principal va ser el festival final de curs que es va realitzar en el carrer, just davant l’entrada de l’hotel Bellavista, amb la participació de tos els alumnes, i les pars i acompanyants, a més de clients de l’hotel que gaudiren també de l’espectacle, fent moltes mamballetes als  joves judoques. 



   L'encarregat de la presentació i la cloenda de l'acte, amb la seva corresponent entrega de diplomes, va ser el regidor d’Esports de l'Ajuntament de Capdepera, Sr Fernando Martínez.

Però els grans protagonistes són els participants de la trobada, que anomenem a continuació:
XAVIER MIQUEL, HECTOR HERRERA, SOFIA NIETO, JAUME DURAN, ARNAU CRUZ, AITOR RODRIGO, JOSE MANUEL MORALES, FRANCO GONZALEZ, MIQUEL CABRER, PEDRO FEBRER, SEBASTIÁN WNUCK-LIPINSKI, SEBASTIAN MORALES, PAU RODRIGUEZ, TOLO MOLL, MANUEL FERNANDEZ, JAIME FERNANDEZ, TOMAS BOSCH , JOAN BRUNET, SERGI CRUZ, AURELIO UCENDO, MIKI MARESOVA, VACLAV MARES, MAX AARON, CRISTINA CONEJO, LLUC CONEJO, GUILLEM CONEJO, JOANA GARCIA VANESA MIKHAILOVA, DENISSE ALMUNA, DANIEL MERINO, Mª DOLORES CANO, CRISTIAN CANO, JESSICA GOMEZ , MIQUEL A. GOMEZ, SAMUEL MARTIN. ALEXANDRE ARACIL, NIKLAS WESTPHAL, SARA OLOVEROS, DARIO OLOVEROS, BIEL SERRALTA, ALFONSO DIAZ, PAULINA DIAZ, ZAIRA CASTILLO, IRENE ALBA, VANESA ARACIL, NOEMI FREY, MARGA MORENO, LLUIS LLULL PARERA ,LUIS LLULL RIERA, NEUS POU, KIM LAURA i ANNA KIRA