Àngela Aso, finalista en 100 metres tanques



El passat cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya d'Atletisme (Cadet) a Saragossa, on Capdepera tingué una petita representació dins la selecció de les Illes Balears.

 

L’atleta gabellina, Àngela Aso, va ser seleccionada per disputar les proves de 100m tanques i el relleu de 4x100.

 

El dissabte a les 12h, n'Àngela disputà la segona semifinal del 100m tanques acabant amb un temps de 17.50, marca que va permetre que es classifiqués per a la Final B. Si ja era un premi poder disputar el campionat nacional, molt més ho fou classificar-se per a aquesta final. 

 

Durant les semifinals, el temps va acompanyar, però a la final la pluja va treure el protagonisme a la cursa. El diumenge, n'Àngela va córrer amb l'equip de les Illes Balears el relleu de 4x100.

 

Des del Servei Municipal d'Esports i concretament els seus entrenadors, Rubén Alcalde i Jaume Faba, volem donar l'enahorabona a n'Àngela. Tot i que els resultats no eren el nostre objectiu, nosaltres esteim molt contents i satisfets per la temporada, tant d'ella com de tots els altres atletes que formen part de l’escola d'atletisme.



 

Per altre banda, dissabte 2 de juny, és va disputar la final de Mallorca de Jocs Esportius Escolars a la pista Torre dels Enargistes a Manacor. L'atletisme gabellí tenia representació amb els classificats a la final comarcal.

  • Maria Miquela Bonet amb llançament de pilota.
  • Ana Marina Richart amb llançament de pilota.
  • Alejandro Mora amb llançament de pilota.
  • Maties Torres al llançament de pes.
  • Alicia Grande al 60 metres tanques.

N’Alicia Grande va aconseguir la medalla de plata i per tant es va classidicar subcampiona de Mallorca.

 

Finalment volem desitjar un bon estiu a tots els esportistes que han passat aquest any per les escoles esportives i convidar-los a seguir fent esport i que ens vegem la temporada 2012-2013.

 

Servei Municipal d’Esports

Ajuntament de Capdepera