El passat cap de setmana (19, 20 i 21 de maig) es va realitzar el Campionat  de Mallorca de salt, al Club Hípic de Son Magraner

El Club Hípic d'Artà hi va participar amb un genet de Capdepera, en Lluc Cerdà Bennassar, a la categoria aleví que va quedar tercer a la prova del  dia i competint al desempat va quedar en un quart lloc del Campionat de Mallorca.

En Pedro Pascual, a la categoria juvenil o estrelles, va quedar segon del Campionat de Mallorca.

El Club Hípic d'Artà es troba molt orgullós dels seus alumnes i dels resultats obtinguts a la competició.

Des d'aquí volem comentar als lectors que comencen les matrícules per a les properes colènies d'estiu, que es realitzaran al Club municipal a partir del 25 de juny.
Podeu trobar més informació  ala plana de  FACEBOOK: CLUB HÍPIC ARTÀ, o telefonant al  646 54 96 91 .
Les places són limitades i l'horari de  9'00 A 14'00 h. de dilluns a divendres. Classes de pràctica i teòrica del cavall, activitats atractives per a infants a partir de 6 anys.