Dia 19 de juliol, just iniciada la primera onada de calor, tengué lloc la inaguració oficial de l'exposició d'escultures de Miguel Sarasate al passieg marítim de cal Lliteres.

Ben segur que Miguel Sarasate és un artista virruós i un dels escultors vius més rellevants a nivell internacional. Ja publicàrem fa set anys una entrevista que ell subscriu paraula per paraula hores d'ara.



L'ajuntament ha aprofitat la reforma del passeig marítim per donar-li un valor afegit amb l'exposició d'escultures. Hem comprovat que són moltes les persones que queden gratament sorpreses per aquesta proposta cultural.
Tothom fotografia les escultures i immortalitzen el moment. Sobretot a l'hora de la posta de sol.



Yannick Wilken, regidor de cultura, donà la benviguda i explicà la dinàmica de la inauguració amb passeig per les diverses escultures que anava encapçalada per dos xeremiers.



Fotos a les diverses escultures i en acabar Miguel Sarasate, en un to relaxat, digué: "Gràcies per confiar en mi i deixar-me contaminar aquest meravellós paisatge amb la meva obra"



Mireia Ferrer, la batlessa, agraí a tots els qui han intervingut en aquesta exposició i agraí a Sarasate el fet de posar en valor el passeig marítim amb la seva obra ja que és gaudeix de la mar d'una altra manera. I aquesta és una manera d'apostar per la cultura al carrer.



Per part nostra i de l'artista tornarem a convocat un concurs de fotografia amb importants premis.









I arribà la posta de sol...