FREE CATALÀ !

Un matí d'agost ... Crònica d'una passejada vora mar.

Estic convençut que, de la mateixa manera que hi ha regles matemàtiques bàsiques, hi ha drets i valors universals independents dels éssers humans, i el primer de tots és el dret a la vida. La qüestió és: on estan escrits?, qui és, que no sigui l'ésser humà, que els pot conferir?, podem acceptar l'existència de drets i valors més enllà de la nostra percepció, però no podem situar-nos fora de la nostra percepció. Seria com si correspongués al moix decidir si les rates es poden menjar o no.


Miquel Estelrich Bestard

LA PASIÓN*
Del llibre Casialgo de Marce López Sirer

  "Aquesta és la bona notícia, que estam a les portes d’un canvi copernicà i exitós en el tractament d’alguns traumes mentals."


per Llorenç TousCala Rajada. Mallorca.


"Als (ir)responsables els condemnaria a grenar Madrid els capvespres amb el vestit de poliester que duien els dos treballadors morts per cop de calor.".

“Segueixen convençuts que les guerres es decideixen

a les batalles, però ja no és així”.

 

Heinz Kraschutzki. Memòries

Escrit de Bartomeu Melis, Meyme, publicat a la presentació del llibre 75 aniversari de l'Escolar (1946-2021) de Miquel Bestard

  L'any 2014 Pablo Iglesias va venir a Hospitalet per fer un míting abans de les europees que van encimbellar Podemos. Llavors el vaig poder entrevistar: "Com trauria a Espanya de la crisi?" "Muy fácil, las grandes empresas tendrían que empezar a pagar impuestos"


.


"Perquè per damunt de tot, ser feminista és tenir empatia i ser humanista, creure amb el capital humà". 


Text de la intervenció de Josep Terrassa, a la Diada del 31 de Desembre a Capdepera.

"No pot ser que hi hagi ningú que agafi aquesta història de lluita i de patiment del col·lectiu homosexual per instrumentalitzar-la contra algú innocent. Que una persona que pertany al col·lectiu LGTBI fingeixi un atac homòfob és tant o més greu que un atac real".


Iots a la deriva a l’Agulla


Una dada crucial per entendre l’esfondrament comunitari, econòmic i ambiental

Subcategories