El Club de Bàsquet Capdepera ha presentat els horaris dels grups de jugadors més petits, concretament els de Babypsico bàsquet, iniciació (dos grups), pre-mini i mini

HORARIS BABYPSICO BÀSQUET, INICIACIÓ BLANC I INICIACIÓ VERD TEMPORADA 2024/2025.

El més petits començaran a entrenar durant el mes de setembre seguint l’horari indicat. Conviden a tothom a provar el bàsquet de manera gratuïtat durant el més de setembre a partir de dia 17. Us esperen al poliesportiu Es Figueral, a Capdepera!

 


HORARIS PREMINI I MINI TEMPORADA 2024/2025

Les categories pre-mini i mini tenen els dies d’inici dels entrenaments. Concretament els mini començaran els entrenaments dilluns dia 9 de setembre i els pre-mini dimarts dia 10 de setembre.  Tots els nins i nines d’aquestes edats que vulguin jugar a bàsquet poden anar a provar-ho de manera gratuïta el mes de setembre, a partir de la segona setmana del mes.
Vos esperen al poliesportiu d’Es Figueral, a Capdepera!

 

 

D’altra banda la setmana passada va haver el campus esportiu de Capdepera, on van jugar a  bàsquet els infants de 4 a 13 anys. Més de 150 nins i nines van poder gaudir d'una hora de bàsquet, on els grups més petits van realitzar jocs i activitats motrius i de coordinació, mentre que els més grans van fer jocs més específics de bàsquet. El club de bàsquet van anar al campus esportiu a transmetre aquest esport als participants.  





Club de Bàsquet Capdepera